Volg mij overal!
Fashion / 091018

Fresh! Free people opent eerste Europese winkel in Amsterdam

Op 9 november opent het in Philadelphia opgerichte lifestyle-merk, Free People, haar eerste Europese boutique in de negen straatjes van Amsterdam. Het 299m² tellende winkelpand in de Huidenstraat met de originele onaangetaste gevel heeft een kenmerkend Free People interieur en respecteert tegelijkertijd de architecturale kenmerken van het oorspronkelijke gebouw.

 

De winkel is gestyled per seizoen en zal de nieuwste collectie bestaande uit Holiday dresses, one-pieces, bodysuits, geweven tops en super-cozy truien laten zien. Tevens worden in de store de bekende flared broeken verkocht en zal de Free-Denim collectie verkrijgbaar zijn. Free People is een combinatie van kwaliteit, ontwerp en betaalbaarheid met daarnaast door de seizoenen heen felbegeerde keyitems.

”We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze eerste Europese winkel in het betoverende en levendige Amsterdam openen. We kunnen niet wachten om onze Free People Community te delen en op te bouwen. De lancering in Nederland is een spannende stap voor het merk die voor het eerst hiermee voet op Europese bodem zet”  aldus Sheila Harrington, voorzitter van Free People.

 

 

Share on Facebook