Volg mij overal!
Beauty / 301217

FRESH! Goede start van het jaar met Dermafiller Quanis

Het is niet echt mijn ding om heel erg bezig te zijn met lijnen en rimpels in mijn gezicht. Ik vergeet vaak mijn dagcrème, vergeet die 2 keer scrubben per week en houd het simpel door het gebruik van een dagelijkse goede facewash. Maar toch…sinds de gastric bypass, nu alweer anderhalf jaar geleden, ben ik natuurlijk flink afgevallen. Achtenzestig kilo eraf doet wel behoorlijk wat voor je lijf maar ook in je gezicht. Niet dat het is gaan hangen of zo (thank God) maar ik heb opeens wel lijntjes rond mijn ogen die ik liever nog niet had willen zien. Ouder worden is natuurlijk niet echt tegen te houden maar er zijn tegenwoordig zat opties om het proces in ieder geval te vertragen. Dus toen mijn goede vriendin Claire mij wees op een eenvoudige manier, en zeer hot in Japan op dit moment, om de lijntjes rond je ogen te verminderen door middel van eenvoudige patch was mijn interesse gewekt.

Zij stelt voor om de Dermafiller Quanis te proberen. Patches met gekristalliseerd hyaluronzuur gevormd als hele kleine naaldjes (dus van het product en niet van metaal!) die de huid rond de ogen opvullen waardoor je lijntjes zichtbaar verminderen.

De amandelvormige ‘pleisters’ zijn voorzien van 1800 microscopisch kleine puntjes die gekristalliseerd hyaluronzuur in je huid drukken. De pleisters zijn ooit ontwikkelt om het vaccineren van kinderen in de derde wereld te vergemakkelijken en zijn later geadopteerd door de beauty industrie voor het toedienen van schoonheidsproducten.

Voor het aanbrengen van de eerste patch ga ik naar de beautysalon in ‘Het Haartheater’ in de Amsterdamse Beethovenstraat. Je hebt namelijk een versie die exclusief gebruikt wordt door schoonheidsspecialisten en zo’n behandeling kost 40 euro, de professionele versie zeg maar, en je hebt een versie die je als consument gewoon thuis kan gebruiken. Het verschil zit hem vooral in de tijd. De pro versie hoeft maar een minuut of twintig opgeplakt te blijven terwijl de consumenten versie vijf uur moet blijven zitten. Het handigst is dan om ze op te doen voordat je gaat slapen dan sta je de volgende dag fris, fruitig en met goed gevulde lijntjes op.

Ik maak mij een tikje zorgen om de 1800 microscopisch kleine puntjes, onzichtbaar trouwens, die op de patch zitten maar je voelt er eigenlijk helemaal niets van als de pleister opgeplakt zit. Het voelt eigenlijk heel comfortabel. Over de pleister gaat ook nog een patch met verzorgende crème om het effect te vergroten. Na een ruime twintig minuten pel je de pleister onder je ogen vandaan en vol verwachting kijk ik in de spiegel en zie inderdaad al een klein verschil. Dat biedt hoop voor de komende maand want zolang moet je het product gebruiken om het beste resultaat te krijgen. Ik neem een doos mee naar huis met een kuur voor een maand. Je moet dan twee keer per week een patch onder je ogen plakken en vijf uur laten zitten maar dat heb ik er wel voor over. De hele kuur gaat dan ook effortless. De maand is zo voorbij en ik moet zeggen….het heeft goed gewerkt. De lijntjes rond mijn ogen zijn beduidend vervaagd en ok, ik zie er niet twintig jaar jonger uit maar wel vijf jaar en dat vind ik best ok na het gebruik van een maand. Voordeel is natuurlijk dat je het thuis kan doen en dat er niets geïnjecteerd hoeft te worden. Zeker het proberen waard! Nu moet ik wel zeggen dat het niet zo heel goed te zien is op de foto’s die ik ervan gemaakt heb. Dat krijg je van die selfies met een IPhone 6.

Wil je het nieuwe jaar ook goed en met minder rimpels beginnen dan vind je meer informatie over de Dermafiller Quanis bij https://www.pinkcosmetic.shop en lees voor gebruik natuurlijk altijd eerst de instructies!

Share on Facebook