Volg mij overal!
Lifestyle / 271217

Must Have! De Kir Royal Frozen Cocktail

BLAZING SORBETS® is een nieuw Nederlands innovatief concept; organisch ingevroren cocktails. Een collectie van klassieke cocktails, maar dan bevroren geserveerd als sorbet of gesmolten als drankje. Een unieke ontdekking gecreëerd door Moayad Abushokhedim, CEO Creative Culinary Concepts. De Kir Royal is de nieuwste telg in de frozen cocktail collectie.

Dankzij een gepatenteerd proces en receptuur worden de ‘frozen cocktails’ bevroren met een alcoholpercentage dat kan oplopen tot 45%. Dit unieke procedé wordt nergens anders ter wereld uitgevoerd. De cocktails zijn vrij van (onnatuurlijke) e-nummers, toegevoegde suikers en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke en lokale producten. De rum, wodka en gin in de cocktails van BLAZING SORBETS®, worden gedestilleerd volgens eigen receptuur waardoor de puurheid van de smaak wordt gewaarborgd. De frozen cocktails geven een geheel nieuwe ervaring en smaaksensatie en zijn een heerlijk als apéritief of digestief, maar is uiteraard ook een verfrissende optie in de club of op het terras.

In de zomer van 2017 boekte BLAZING SORBETS® hun eerste succes. Met klassiekers als de Mojito, Strawberry Daiquiri, Gin&Tonic en Bloody Mary verkoelden ze de Spaanse strandbezoekers in Barcelona, Ibiza en Marbella.

Kir Royal

BLAZING SORBETS® lanceert in 2018 een nieuwe frozen cocktail; de Kir Royal. Hiervoor wordt samengewerkt met het vooraanstaande champagnehuis Julien Chopin. De “Kir Royal” is een cocktailsorbet van 18% alcohol en wordt gemaakt met frambozen, Crème de Cassis en champagne. De champagne in de Kir Royal is de “CART D’OR BRUT”. Deze champagne is vijf jaar gerijpt, gemaakt van 100% Chardonnay en bevat toetsen van amandel, anijs en rijpe granen. De frambozen komen ook van het Franse platteland en worden geleverd door het Franse Sicoly.

Sofitel Hotel

Met een productie van slechts 1.000 cocktails is de nieuwe smaak vanaf 20 tot en met 27 januari exclusief verkrijgbaar bij de Sofitel Hotels in Amsterdam en Brussel. De genummerde BLAZING SORBETS® komen in een uniek ontworpen verpakking waarbij het mogelijk is om de sorbets zowel te eten als een luxe ijsco of door het te laten smelten en als drankje te nuttigen.

Creative Culinary Concepts International BV. (CreCuCo) is een Nederlands bedrijf opgericht door Moayad Abushokhedim. Moayad creëert innovatieve food & beverages producten op de Nederlandse markt en stapt af van het geijkte pad. BLAZING SORBETS® is daar een goed voorbeeld van. Kijk voor meer informatie op www.blazing- sorbets.com.

De Kir Royal is verkrijgbaar bij de Sofitel Hotels in Amsterdam en Brussel voor € 45

Share on Facebook