Volg mij overal!
Lifestyle / 271217

Must have! De kerstchocolade van Australian

Er is niets wat zo goed bij kerst past als een dennenboom of een kerstster. Dus chocolate- junkies en foodies, let op! Australian heeft de perfecte choco-kerststerren, ambachtelijk bereid, voorzien van een zeer hoog cacaopercentage en de allerbeste natuurlijke ingrediënten. In de smaken puur, melk en wit en rijkelijk belegd

met hazelnoten, pecannoten of voorzien van een mooie Australian print, wordt het moeilijk er vanaf te blijven tot het kerstfeest écht is aangebroken.

STER VAN DE AVOND

Zoek je eens een andere decoratie voor je kerstboom dan de traditionele kerstster of –kransjes? Kies dan voor deze chocolade X-Mas Star van pure- of melkchocolade. Met het Australian kerstlint kan je de ster mooi ophangen en steelt jouw kerstboom dit jaar de show op kerstavond.

X-MAS ORNAMENTS

Chocolade kersttoetjes staan ieder jaar in de top 3 van favoriete kerstdesserts. Dit jaar kun je er een choco-topper op niveau aan toevoegen; de Australian X-mas Ornaments. Omhuld door pure, melk en witte chocolade vind je ze met diverse vullingen. Deze 16 of 25 chocolade Ornaments zijn echte smaakexplosies in je mond. Prachtig als decoratie op het kersttoetje of om de after-dinner koffie wat extra kerstspirit mee te geven. De X-mas Ornaments komen in een luxe giftbox dus als alternatief kun je ze ook als cadeau onder de kerstboom of in een kerstsok verstoppen.

ALMOND DREAMERS

Wie kent het gevoel niet, om vijf voor twaalf nog even kerstinkopen doen omdat je geen idee hebt wat je je werkgever, werknemer, vrouw, nichtje of ieder ander in je leven dit jaar met kerst moet geven? No stress, Australian heeft de perfecte gift voor je; de X-Mas Steelbox Dreamers. Zes heerlijke chocolaatjes om je vingers bij af te likken, allemaal gevuld met gemalen amandelen en omhuld met pure, witte of melkchocolade. Zet deze supergift alvast op je kerstinkopenlijst want verpakt in een mooie aluminium giftbox is cadeaupapier ook niet meer nodig.

SPARKLING HOLIDAYS

Wanneer je niet genoeg kan krijgen van chocolade heeft Australian dit jaar drie speciale kerst repen ontwikkeld. Uiteraard geheel in stijl verrijkt met een prachtige kerstuitstraling. De heerlijke X-Mas Tablets bevatten maar liefst 200 gram van de beste melk- witte of pure chocolade en zijn volop belegd met noten of cranberries en feestelijke kerststerren.

Share on Facebook