Volg mij overal!
Fashion / 161217

Fresh! HIPHOP SENSATIE G-EAZY X H&M

“Mijn stijl is deel van mijn creativiteit, het is mijn manier om mezelf als artiest te laten zien. Ik ben trots op de G-Eazy x H&M-collectie en ben zo blij dat ik het nu met iedereen kan delen,” zegt G-Eazy.
G-Eazy x H&M is een collectie van essentials voor mannen die geselecteerd zijn door één van de meest gerespecteerde hiphop artiesten van het moment. Multi-platina-artiest en producer G-Eazy, die vandaag zijn nieuwe album The Beautiful & Damned wereldwijd uitbrengt, heeft hiervoor de handen ineengeslagen met H&M.
“G-Eazy bepaalt op dit moment het straatbeeld van de mannenmode. Het was heel fijn om met hem samen te werken. We houden van zijn unieke kijk op streetwear met een klassieke twist en zijn liefde voor de ruit en levendige kleuren. We kijken ernaar uit om de collectie te onthullen,” zegt Andreas Löwenstam, hoofd design van H&M.

Share on Facebook