Volg mij overal!
Fashion / 111117

Must have! WolfWare collectie 4

WolfWare, het mode- en interieur label van styling bureau Wolf Produkties, presenteert begin november alweer hun 4e collectie. Na het succes van de voorgaande collecties, voegt WolfWare nieuwe items toe aan hun compacte maar sterke collectie. De collectie is vanaf begin november verkrijgbaar via WolfWare.nl en in de WolfWare boutique in de Utrechtsestraat 24 in Amsterdam.

De vierde collectie van WolfWare is opgebouwd uit kleding en accessoires. De compacte collectie in de bekende WolfWare stijl komt 2x per jaar uit. Daarnaast bestaat er een vaste collectie met diverse woonaccessoires zoals kussens, lampen & lampenkappen die in de WolfWare boutique verkocht worden.

Een bestseller zoals de perfect gesneden track pants komt terug in helder rood met contrasterende strepen.

De nieuwe gestreepte shirts zijn oversized, met extra lange mouwen en een un nished afwerking waardoor er een nieuw silhouet ontstaat. De rood- blauw zacht katoen gestreepte turtle neck is slank gesneden met extra lange mouwen, aangestikte manchetten en goud geborduurde veiligheidsspeld op de col. Daarnaast zijn er 100 % zijden shawltjes met bijzondere prints in de bekende Rood-Wit- Blauw WolfWare kleurkaart.

De signatureWolfWareTee’s met bijzondere prints ontbreken ook deze keer niet. Een 70’s geïnspireerd hart en een gedistingeerde slanke hond, (#SjimmieTheNakedDog, een bekende in de Wolf- familie) vullen de collectie goed aan. Een oversized zacht grijze sweat met zwarte knopenrij op de schouders maakt de serie compleet.

Na de succesvolle samenwerking met sieraden ontwerpster Perla x Eenvoud, zien we weer nieuwe, betaalbare & bijzondere goud vergulde sieraden, met als hoofdthema de parel. Zo geef je de sporty-sjiek WolfWare collectie een onverwachte twist.

WolfWare Boutique
Utrechtsestraat 24
1017 VN Amsterdam
T. +31 20 420 88 80
Openingstijden di – za 11.00 – 18.00 / zo 13.00 – 17.00

WolfWare.nl

Share on Facebook