Volg mij overal!
Fashion / 311017

Fresh! Lincherie voor Dress for Succes

Lincherie lanceerde onlangs een nationale campagne voor goed doel Dress for Succes, een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden voorziet van representatieve kleding om succesvol te kunnen solliciteren. In een video doet model Marvy Rieder een oproep om miskoopjes naar Lincherie te brengen en zo zelfvertrouwen te schenken aan andere vrouwen.

Vrouwen helpen vrouwen op weg naar een baan

Ruim 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH. Na aankoop blijkt een lingeriesetje toch niet zo lekker te zitten. Of, soms loopt een vrouw al jaren met een verkeerd aangemeten BH rond zonder dat zelf te beseffen. Een miskoopje, te kleine bh, te grote bh of verkeerde model doneert Lincherie aan Dress for Succes, een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden voorziet van passende kleding om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen Lincherie en Dress for Success vrouwen op hun weg naar economische onafhankelijkheid. De hele maand oktober kunnen vrouwen hun miskoopjes naar een Lincherie boetiek brengen om zo andere vrouwen op weg naar een baan te helpen.

#mylincherie4success

Dames die hun vriendinnen willen laten weten dat ze andere vrouwen zelfvertrouwen hebben geschonken, kunnen een foto van hun gift of Lingerie Styling op Instagram delen met #mylincherie4success. Zo maken ze bovendien kans op een gratis lingeriesetje uit de herfst-winter collectie van Lincherie, ‘perfect fit’ garantie inbegrepen!

Lincherie, bekend van de winkels met de mooiste lingeriemerken zoals Marie Jo en PrimaDonna, opent op 31 oktober haar grootste winkel in Hoofdorp. Voor adressen van de andere winkels of meer info over de actie kijk op https://www.lincherie.nl/

 

Share on Facebook