Volg mij overal!
Beauty / 301017

Must have! Hélène V. steunt KWF met verkoop van Magic Mitt

jane-iredale-magic-mitt-e17

De hele maand oktober staat in het teken van de strijd tegen borstkanker. jane iredale steunt met de verkoop van de Magic Mitt de stichting KWF kankerbestrijding. Per verkocht product schenkt jane iredale € 2,- aan de stichtingen KWF kankerbestrijding in Nederland en Think-Pink in België. 

In de maand oktober maken verschillende organisaties zich sterk om borstkanker onder de aandacht te brengen bij een groot publiek door middel van diverse acties. jane iredale levert hiervoor haar bijdrage door de verkoop van de Magic Mitt, de microvezelhandschoen waarbij je alleen water nodig hebt om je make-up te verwijderen. Per verkochte Magic Mitt met sticker doneert Hélène V. € 2,- aan de stichting KWF kankerbestrijding in Nederland en Think-Pink in België. De stichtingen zetten zich in voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. 

Magic Mitt

De Magic Mitt is een microvezelhandschoen waarmee je alle make-up  kunt verwijderen met alleen warm water. Dankzij de uiterst dunne microvezels (nog dunner dan een menselijke haar) reinigt het oppervlakkige onzuiverheden, terwijl de zuurtegraad van de huid onaangetast blijft, met een perfect beschermde en zuivere huid als resultaat. Het neemt zelfs mascara van de wimpers af! De Magic Mitt is verkrijgbaar voor € 17,- via www.helene-v.com en de verkooppunten van jane iredale. Hypoallergeen en dermatologisch getest. 

Share on Facebook