Volg mij overal!
Beauty / 291017

Fresh! Valmont’s ‘Essence of Bees’

afbeelding-1-essence-of-bees

In een tijd dat bijen worden bedreigd door de industrialisatie van de landbouw en het gebruik van pesticiden, is er een plaats waar zij beschermd worden door de welwillende hand van de mens: Zwitserland. Met de Essence of Bees onthult Valmont haar nieuwe collectie, een eerbetoon aan bijen, flora, wetenschap, ambachten en luxe, gemaakt in Zwitserland. Voor het eerst behaalt L’Elixir des Glaciers de technische prestatie om de essentie van de producten van de korf in een exclusief complex samen te brengen. Dit complex bestaat uit de drie majestueuze creaties: Cure Majestueuse, Masque Majestueux en Sérum Majestueux Vos Yeux. Verkrijgbaar vanaf oktober 2017.

Essence of Bees

Het Essence of Bees complex brengt voor het eerst in de wereld een mix van honing, propolis en royal jelly in olievorm uit. Door de oneindige kennis van de wereld van bijen en de producten van Zwitserse bijenhouders was Valmont in staat om drie elementen te omvatten in het Essence of Bees complex: honing, propolis en royal jelly.

 De magie van de wetenschap

Om de grondstoffen van de Zwitserse beschermde bijen te transformeren in een complex van ongekende effectiviteit, werkt Valmont samen met ingenieurs die gespecialiseerd zijn in de chemie van olie-achtige substanties. Het Essence of Bees complex wordt verkregen dankzij een gepatenteerd en ecologisch lipofiel extractie proces. Dit groene, innovatieve en efficiënte proces, zuiver fysiek, zonder chemicaliën of organische oplosmiddelen, gebruikt de olie van Rosa Moschata als oplosmiddel.

Rosa Moschata olie, een actief ingrediënt en een transformator van actieve ingrediënten, maakt het mogelijk om honing en propolis om te zetten in olieachtige actieve ingrediënten, door gecontroleerde microgolven en ultra lage temperaturen. De royal jelly wordt vervolgens geïntegreerd in het complex, in een tweede stap, met behulp van ultrageluid om het te microniseren. Op deze manier getransformeerd, behouden de actieve ingrediënten van de korf al hun eigenschappen en zien hun effectiviteit en biologische beschikbaarheid tienvoudig verhoogd voor sublieme schoonheid. 

Cure Majestueuse 

Deze zeer zintuiglijke nectar is goddelijk om aan te brengen en wordt in recordtijd geabsorbeerd en samengevoegd met de huid waardoor de krachtige omega’s en kostbare ingrediënten uit de korf worden vrijgegeven. De huid lijkt getransformeerd, soepeler, zachter en zichtbaar meer stralend. Cure Majestueuse biedt de innovatieve prestaties van een serum gecombineerd met de extreme sensualiteit van een zintuiglijke olie met een lichte afwerking.

afbeelding-2-essence-of-bees

Masque Majestueux

Met zijn wisselende textuur creëert Masque Majestueux een zeldzame zintuiglijke ervaring en vult de huid met kostbare ingrediënten uit de korf. Geformuleerd om heerlijk gemasseerd te worden, onthult deze universele schoonheidsbalsem een gevoede, vernieuwde en prachtige zachte huid. Een genot voor de zintuigen en voor de huid.

afbeelding-3-essence-of-bees

Sérum Majestueux Vos Yeux

Dit buitengewoon zijdezachte serum verstevigt de oogleden voor jonger lijkende ogen. Dag na dag lijkt de huid rondom de ogen gladder en strakker. Een combinatie van verrassende ingrediënten zorgen voor een hoogvliegende expertise.

afbeelding-4-essence-of-bees

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Valmont CureMajestueuse, MasqueMajestueux en SérumMajestueuxVosYeux zijn vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde instituten. Meer informatie: www.evalmont.com 

CureMajestueuse (15ml)€ 290,-

  • MasqueMajestueux (50ml)€ 350,-
  • SérumMajestueuxVosYeux (15ml)€ 330,-
Share on Facebook