Volg mij overal!
Lifestyle / 121017

Save the date! Vrolijke feestdagen in het Conservatorium hotel

Het Conservatorium hotel biedt de perfecte plek om een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw te vieren; van menu’s met traditionele seizoenssmaken en Aziatische geïnspireerde gerechten tot een feestelijke overnachting met unieke spa ervaringen.

tunes
Feestdagen in de Conservatorium Brasserie & Taiko

Geniet tijdens kerstavond en de kerstdagen van een elegante omgeving onder het genot van culinaire verrassingen van chef Schilo van Coevorden. De Conservatorium Brasserie en Taiko bieden ook dit jaar diverse kerstmenu’s aan. In de brasserie kan er genoten worden van een vier gangen menu met keuze uit een gerookte zalm terrine vooraf en de klassieke Beef Wellington als hoofdgerecht. Het Taiko zes gangen menu biedt verrassende combinaties van tartaar met wasabi ijs en witte Alba truffels met een selectie van eenden dim sum, afgesloten met het Japanse Garden dessert. Vul het verblijf aan met een overnachting in een luxueuze kamer of suite. Geniet tijdens het verblijf van een rondvaart door de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival.

christmas-2

Bekijk arrangement

Bekijk het Kerstmenu in de Conservatorium Brasserie
Bekijk het Kerstmenu in Taiko

NYE Package

Luidt het nieuwe jaar in bij het Conservatorium hotel. Vier het begin van 2018 met een onvergetelijk verblijf en een passende nieuwjaarsviering. Na een viergangendiner in Taiko of de brasserie wordt er afgeteld tot 2018 in de prachtige lobby en Tunes Bar met live DJ’s en champagne. Of boek de I Love Amsterdam Suite waarbij u exclusief toegang heeft tot een privédakterras met de mooiste uitzichten over het vuurwerk in de stad.

christmas-4

Bekijk arrangement

Share on Facebook