Volg mij overal!
Lifestyle / 121017

Must have! Tas 3.0

Na een klein jaartje forensen ben ik er geloof ik wel achter wat een handige tas is om mee te nemen. Ten spijt van alle handtassen is het toch echt handiger om een crossbody bag te hebben, een rugzak of een goede tote zodat je beide handen vrij hebt om handig in en uit te checken in het openbaar vervoer. Openbaar vervoer? Ja openbaar vervoer omdat ik het heerlijk vind om even een uurtje heen en een uurtje terug niet na te hoeven denken. Dus elke ochtend om half acht de deur uit op weg naar het Amsterdamse Centraal Station om vervolgens een trein te pakken naar het altijd vrolijke Hoofddorp om daar aan de slag te gaan.

schermafbeelding-2017-10-08-om-09-30-54

Natuurlijk is mijn tas gepakt met dingen die ik sowieso nodig hebt om te werken zoals laptop, telefoon, alle bijbehorende kabels en batterijen die je tegenwoordig mee moet slepen. Daarnaast natuurlijk nog een zelfgemaakte lunch want ik merk ik na mijn gastric bypass beter mijn eigen eten klaar. Ik weet wat ik binnen krijg zonder voor nare verassingen komen te staan, zoals bijvoorbeeld te zout of te eten. Daar zit niemand op te wachten en ik zeker niet omdat je daar een best intense nare buikpijn van krijgt.

Al doende leert men dus ik stop er tegenwoordig ook nog een boodschappentas in voor als je laat uit je werk komt en nog even snel boodschappen moet doen. Vind het altijd onzin als je elke keer een plastic tas moet komen en tevens is dat slecht voor het milieu.

schermafbeelding-2017-10-08-om-09-30-44

Anyway. Naast dat de tas praktisch moet zijn, een goede indeling moet hebben en handelbare maten, is het ook wel belangrijk dat ie er een stijlvol uitziet. Een tas straalt meer uit dan de meeste mensen denken. Een coole tas maakt een niet coole outfit effortless cool zonder dat je er te veel moeite voor hoeft te doen en het onderstreept ook nog eens, op een subtiele manier, je persoonlijkheid.

Deze herfst zit ik, dankzij de inspirerende collecties van Prada, Gucci, Vêtements en Balenciaga, in een soort van jaren zeventig intellectueel chic meets jaren tachtig sportsvibe waardoor ik makkelijk kan switchen tussen een stevige jaren zeventig schoudertas en een hybrid tote tas, rugzak en handtas. Klinkt allemaal ingewikkeld maar het zit hem naast de vorm vooral in de kleuren. Mooi diep bruin leer en een diepe bordeaux canvas heeft op dit moment mijn voorkeur.

schermafbeelding-2017-10-08-om-09-31-04

Hoe nou gemakkelijk een goede tas shoppen? Ik doe dat eigenlijk altijd online omdat je dan een goed en simpel overzicht houdt en je makkelijk kan zoeken voor het budget dat je wilt uitgeven. Deze tassen heb ik van Duifhuizen. De ideale online winkel waar je echt elke stijl, kleur en prijsklasse kan terugvinden. Set de waarden waarbinnen je wilt zoeken en de site suggereert de beste keuzes voor jou waarna je al na een paar klikken je tas gekocht hebt en een paar dagen later wordt de tas gewoon thuis afgeleverd. Het kan niet makkelijker. Het enige dat misschien moeilijk is, is dat ze zoveel keuze hebben dat je eigenlijk alle tassen wilt hebben. 

Share on Facebook