Volg mij overal!
Beauty / 121017

Must have! Een natuurlijke Franse make-up lijn van & Other Stories

Vol trots presenteert & Other Stories een natuurlijke Franse make-up lijn, als toevoeging op de Paris Atelier beauty serie die in 2016 gelanceerd werd. Deze collectie cosmetica biedt onweerstaanbare klassiekers, vervaardigd met actieve natuurlijke bestanddelen van gecertificeerde Franse afkomst zoals koudgeperste pruimen olie en extracten uit chicorei en eikenhout. De producten sluiten perfect aan bij & Other Stories’ vrouwelijke ontwerpen uit het Paris Atelier – en versterken de iconische Franse beauty look. De make-up lijn is sinds 5 oktober online en in de winkels verkrijgbaar.

paris-atelier_stories_make-up-2

“Franse beauty geheimen hebben een intrigerende aantrekkingskracht die we wilden vangen in deze nieuwe Paris Atelier make-up lijn. Het doel was om premium natuurlijke beauty producten te creëren op basis van onweerstaanbare klassiekers. De formules bestaan uit een blend van natuurlijke Franse ingrediënten, zijn tijdloos maar modern en geven een vleugje Parijse flair aan iedere toilettas,” aldus Frida Fagerholm, Head of Beauty, & Other Stories.

De Paris Atelier make-up range bevat foundations en producten voor de wangen, lippen, ogen en nagels – zorgvuldig samengesteld met actieve ingrediënten van Franse origine. Ieder aspect uit deze range werd met de Franse flair ingevuld – van de kleuren tot de formules en ingrediënten – waardoor ieder product iconisch is. Het design verkent het Frans erfgoed en reflecteert de inhoud van botanische boeken. Het kleurenpallet is geschikt voor iedere huidskleur, waardoor iedereen zijn innerlijke Française kan tonen.

Verschillende tinten rood, kastanjebruin en fuchsia lipsticks zijn omhuld door luxe gouden verpakkingen, naast nagellak in kleuren als grijs, bordeaux en lichtroze die een magisch duo vormen met de naar lavendel geurende nagellak remover in een glazen flacon. Blushers zijn er in mauve, roze en koraal en delen eenzelfde suede-achtige touch als de rijke oogschaduw en het luminising- of klassieke poeder en blenden mooi met de crèmige, maar lichtgewicht foundation.

paris-atelier_stories_make-up-7

Premium texturen fungeren bijna als crèmige poeders, allen gemaakt vanuit speciale formules met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn verrijkt met hand-picked elementen als koudgeperste pruimen olie, die rijk is aan verzachtende vetzuren, en chicorei- extract dat de huid herstelt en versterkt en vocht inbrengende extracten uit eikenhout, die bekend staan om zijn antioxidant eigenschap. De producten nemen je mee op een reis door Frankrijk en maken haar iconische schoonheidstips voor iedereen toegankelijk.

paris-atelier_stories_make-up-11

Zoals de Paris Atelier body care range, die in 2016 werd gelanceerd, zijn ook deze producten ontwikkeld in samenwerking met in-house chemist Catarina Åberg: “Een natuurlijke make-up lijn in het luxe segment geeft een nieuwe dimensie aan Stories’ beauty assortiment en laat het de nieuwe mentaliteit in de beauty industrie zien. Onze range is geïnspireerd door community gardens in Parijs, we zochten naar actieve ingrediënten in fruit, groente en bomen – allemaal van gecertificeerde Franse afkomst. We zijn trots dat we deze formules kunnen lanceren met een gemiddelde van 85% natuurlijke ingrediënten, die samenkomen in producten van hoge kwaliteit met bijbehorend effect. Deze range is alsof je je eigen jardin partage hebt.”

paris-atelier_stories_make-up-1

& Other Stories heeft een in-house recycling programma voor haar beauty verpakkingen, dat klanten een 10% thank-you-treat geeft bij het inleveren van lege beauty verpakkingen.

De & Other Stories Paris Atelier make-up range is nu beschikbaar via de winkels en stories.com.

Share on Facebook