Volg mij overal!
Lifestyle / 101017

Fresh! Eclectische mix bij Scapa Home

Fijne plaids en geweven kussens zijn een vaste waarde in het universum van SCAPA HOME en zorgen ook dit seizoen voor een zachte look. Een schakering aan blauwtinten verrijkt met een oranje touch, geeft warmte aan kille herfstavonden. Uitersten gaan hand in hand.

scapa_home_17-2218

Een knusse sofa wordt vergezeld door een strak bijzettafeltje. Op een wandrek pronken geblazen vazen die met hun grillige contouren in contrast staan met de geometrie van een uit hout gesneden object. Matzwart metaal geeft vorm aan barstoelen, salontafels en boekenrekken. Geurkaarsen flakkeren en vullen het interieur met sfeervolle aroma’s.

scapa_home_17-1982

Vilt maakt haar intrede en neemt diverse vormen aan. Van fruitschalen tot manden en placemats. Natuurlijke materialen zijn als rode draad terug te vinden in tafellinnen en dekbedovertrekken. Delicaat tricot en fijn flanel geven de homewear-collectie een hoge aaibaarheidsfactor. De winter was nog nooit zo warm.

scapa_home_17-1641 scapa_home_17-823 scapa_home_17-318

Share on Facebook