Volg mij overal!
Beauty / 091017

Must Have! Tonymoly Panda’s Dream

Tonymoly is één van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty scene. Kenmerkend voor dit merk zijn de vrolijke verpakkingen die een accessoire op zich zijn en waar je instant ‘dat-moet-ik hebben’ gevoel van krijgt. Maar laat je niet alleen verleiden door de verpakking, het is vooral de inhoud die de verwachtingen overtreft dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere werkzame ingrediënten. Tonymoly lanceert als eerste in Nederland de lijn Panda’s Dream – bestaande uit de Hand Cream, So Cool Eye Stick, White Sleeping Pack en schattige Panda Eye Patch. De vier producten zijn verkrijgbaar vanaf midden oktober, exclusief bij ICI Paris XL.

I have a dream – Panda’s Dream Hand Cream

maisonpr_tonymoly_fw17_e1199_pandasdreamhandcream_handcream01

Een intensief hydraterende handcrème met voedingsrijke ingrediënten die anti-verouderende voordelen bieden. Handen blijven op deze manier zacht en jeugdig. De hydraterende crème is verrijkt met Manuka honing en heel toepasselijk bamboesap. De huidherstellende ingrediënten zorgen juist weer voor een egale huid.

Belangrijkste ingrediënten:

 •   Manuka honing – Natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen helpen de huid te verzachten en te genezen van kleine wondjes en kloofjes.
 •   Bamboo sap – Rijk aan mineralen, suikers en aminozuren die intense hydratatie bieden.
 •   Niacinamide – Herstelt de huid tegen veroudering en gaat een doffe teint tegen
 •   Beeswax – Natuurlijk beschermend ingrediënt dat de huid verzacht. 
 • COOL IT-Product – Panda’s Dream So Cool Eye Stick
 • maisonpr_tonymoly_fw17_e1399_pandasdreamsocooleyestick_brighteningeyestick
  1. Keep it cool met de So Cool Eye Stick! De verkoelende en hydraterende oogcrème maakt droge en vermoeide ogen verleden tijd. De stick is makkelijk mee te nemen en ideaal als je even in de spreekwoordelijke ‘dip’ zit, vermoeide ogen hebt, oververhit bent of een beginnende hoofdpijn aanvoelt komen. Deze geconcentreerde oogcrème bevat bamboe en zeewater extracten die alle huidtypen kalmeren en hydrateren. Het bamboe- extract hydrateert de huid terwijl de crème de huid direct afkoelt en vermoeide ogen een opkikker geeft. Belangrijkste ingrediënten:
   •   Bamboo sap, Bamboo Shoot Extract – Hydrateert de huid
   •   Glacial Water – Hydrateert en verzacht een gevoelige huid
   •   Sea Water –Rijk aan mineralen voor langdurige hydratatie
   • While you were sleeping – Panda’s Dream White Sleeping Pack

    maisonpr_tonymoly_fw17_e1699_pandasdreamwhitesleepingpack_mask

    Terwijl jij ligt te slapen, is het Panda’s Dream Sleeping masker hard aan het werk om de huid te voeden en te verzorgen. Zo word je wakker met een gezonde en stralende huid! De lichtgewicht maar hydraterende formule trekt eveneens gemakkelijk in de huid. Ingrediënten als lavendel, rozemarijn, bamboescheuten en bessen zorgen dat donkere plekjes vervagen. Het masker is de laatste stap in je avond skincare routine. Breng aan op gezicht en hals, laat ’s nachts intrekken en spoel de volgende ochtend af. Goodmorning healthy skin!

    Patch it up – Panda’s Dream Eye Patch

    schermafbeelding-2017-10-08-om-08-53-05

    Verzorg de gevoelige huid om je ogen met deze schattige Panda eye patches. De frisse patches laten je er niet alleen uit zien als een panda beertje, maar het zal ook de huid verhelderen, hydrateren en fijne lijnen en roodheid om de ogen verminderen. Niacinamide verheldert de huidskleur, Bamboesap en Bamboescheutextract verzachten de huid en Vitamine C verheldert en minimaliseert het uiterlijk van fijne lijnen. Plaats het masker op je ogen voor 20 minuten. Verwijder het masker en dep het resterende serum in de huid voor een betere opname.

    Voor verkoopinformatie: www.new-flag.com

   

Share on Facebook