Volg mij overal!
Lifestyle / 081017

Fresh! Little Miracles; Organic from Nature

Ontdek de vernieuwde Little Miracles; een biologische en fair trade ice tea range. Little Miracles selecteert zorgvuldig de beste ingrediënten en blenden deze in een verfrissende drank waar iedereen on the go of thuis van kan genieten. Little Miracles is een pure melange van ice tea, infused met sap van superfruit, actieve ingrediënten en enkel gezoet met agavesiroop. De natuurlijke agave geeft een perfecte balans en een pure smaak.

floral_greenteajlc
Little Miracles streeft ernaar moeder natuur in haar puurste vorm naar je toe te brengen. Alle ingrediënten hebben een biologische en fair trade certificatie, zijn vrij van kunstmatige kleur- smaak- en zoetstoffen en zijn geproduceerd en geoogst op een eerlijke en duurzame manier.

floral_orange_jlc

De Little Miracles producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza, Albert Heijn Online, Deen, Natuurwinkel, Albert Heijn to go, Marqt, Total en vele Out of Home locaties.

Prijs: 1,29 euro voor 330 ml

floral_peach_jlc floral_rooibos_jlc floral_tea_elipse_jlc

Share on Facebook