Volg mij overal!
Beauty / 240917

Fresh! Bumble and bumble’s ‘Save The Day & While You Sleep’

Voor het creëren van de perfecte hairdo zijn we bereid een hoge prijs te betalen en gaat het vaak ten koste van ons haar. Föhnen, krullen, stijlen, borstelen en touperen – je haar ziet er fantastisch uit, maar de kans is groot dat je je haar beschadigt. Bumble and bumble. introduceert met Save The Day en While You Sleep twee nieuwe producten om je lokken de juiste bescherming te geven.

schermafbeelding-2017-09-24-om-09-41-57

Save the Day Daytime Protective Repair Fluid en While You Sleep Overnight Damage Repair Masque bundelen hun krachten om zo je haar intens te herstellen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Laat je ondertussen omringen met de geur van zongerijpte citrusvruchten en heerlijke zwarte bessen.

schermafbeelding-2017-09-24-om-09-41-33

Bb. SAVE THE DAY – DAYTIME PROTECTIVE REPAIR FLUID
VOOR WIE: Gekleurd haar, haar dat regelmatig wordt blootgesteld aan hitte van stylingtools, zon en milieuvervuilende grote steden.

WAT: Laat beschadigd haar onmiddellijk opleven en zorgt voor onbezorgde styling met heat protection. De UV-filters beschermen het haar tegen de uitdrogende effecten van de zon.

WANNEER: Voorafgaand aan het föhnen en/of stylen.
HOE: Gelijkmatig verdelen over handdoekdroog haar, niet uitspoelen. Vervolgens stylen zoals je gewend bent.

HOOFDINGREDIËNTEN
Camillia Olie; een kostbare, rijke olie die het haar versterkt. Advanced Hair Repair Technology; tegen gespleten haarpunten.

Aanbevolen verkoopprijs: Save the Day – Daytime Protective Repair Fluid € 39,- | 95ml

schermafbeelding-2017-09-24-om-09-42-08

Bb. WHILE YOU SLEEP – OVERNIGHT DAMAGE REPAIR MASQUE
VOOR WIE: Gekleurd haar, haar dat regelmatig wordt blootgesteld aan hitte van stylingtools, zon en milieuvervuilende grote steden.

WAT: Voedt en herstelt het haar terwijl je slaapt.

WANNEER: Voor het slapengaan, één tot twee keer per week.

HOE: Aanbrengen op droog haar, voor diepe voeding laat je het masker gedurende de nacht intrekken. Uitwassen met je favoriete Bb. Shampoo en Conditioner.

HOOFDINGREDIËNTEN
Camillia Olie; een kostbare, rijke olie die het haar versterkt. Advanced Hair Repair Technology; tegen gespleten haarpunten. Evening Primrose Oil; rijk aan voedende omega-6 bestanddelen.

Aanbevolen verkoopprijs: While You Sleep – Damage Repair Masque € 42,- |190ml

Beide producten zijn vanaf half september verkrijgbaar bij de betere kapperszaak, 30 Douglas filialen, 5 Hudson’s Bay filialen en online via www.douglas.nl.

schermafbeelding-2017-09-24-om-09-41-46

Share on Facebook