Volg mij overal!
Fashion / 250817

Must have! Febo sliders

Enkele weken geleden kondigde FEBO middels een teaservideo de komst van een limited edition kledinglijn aan. Vanuit alle hoeken van Nederland stroomden aanvragen massaal binnen. Hoewel menigeen dacht dat het een hoax was, is de collectie nu een feit. Vanaf gisteren kunnen diehard FEBO-fans rond paraderen in een origineel FEBO-tenue en slippers. Maar voor de pro-snacker onthult FEBO ook een multifunctioneel Grip-shirt®; met warmhoud-compartiment voor snacks ‘on the go’ en praktische afveegzone voor je handen!
schermafbeelding-2017-08-25-om-07-08-52
“Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie! De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO.
schermafbeelding-2017-08-25-om-07-09-00
Snackslippers
Als je echt smaak hebt loop je op de FEBO-snackslippers. Een stevig paar unisex slippers met verstelbare sluiting op de wreef. Een absolute must-have voor gebruik op de camping, een festival of bij jouw buurt-FEBO.
schermafbeelding-2017-08-25-om-07-09-09
Verkrijgbaarheid
De FEBO snackslippers zijn vandaag, vanaf openingstijd, verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17:00 uur  opent tevens de FEBO webshop, waar – in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt – alle items verkrijgbaar zijn.
Share on Facebook