Volg mij overal!
Fashion / 250817

Fresh! Sarenza x Aigle

Aigle, dé expert op het gebied van sexy and musthave rubberlaarzen, en Sarenza zijn een samenwerking aangegaan om de aankomende herfst een stukje leuker te maken. Wordt het een regenachtige dag of komt er een flinke storm? Bring it on!
schermafbeelding-2017-08-25-om-07-00-09
Sinds haar oorsprong in 1853 blijft Aigle bij haar leest. Het basisontwerp verandert nooit, de kleuren en de uitvoering wel. Met de marine als inspiratiebron hebben deze rubberlaarzen altijd een chique nautische uitstraling die de boots tijdloos maken. De shoe lovers bij Sarenza konden niet wachten om aan de slag te gaan en de bekende cult boot te gebruiken als uitgangsbasis voor een geheel nieuw concept. Sarenza en Aigle presenteren met trots de eerste ‘Boot pullover’, uitgevoerd in chevron met een pop art print die kenmerkend is voor de AW17 Made by Sarenza collectie. Laat de regen maar losbarsten, want met dit it-item trotseer je de herfst in stijl.
schermafbeelding-2017-08-25-om-07-00-20

Exclusiviteit te ontdekken vanaf 15 oktober op Sarenza.nl.

schermafbeelding-2017-08-25-om-07-00-30

Share on Facebook