Volg mij overal!
Fashion / 240817

Must see! Lincherie opent nieuwe boetiek in Amsterdamse Beethovenstraat!

Op donderdag 24 augustus zal de nieuwe winkel van Lincherie geopend worden, schuin tegenover het huidige pand in de Beethovenstraat.

mj_dahlia_3_vialincherie

In deze boetiek zal het compleet vernieuwde winkelconcept te zien zijn. De ruime en sfeervolle paskamers zijn speciaal ontworpen om het vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien zijn ze niet alleen comfortabel maar ook innovatief dankzij de geïntegreerde 3D-scanner in de spiegel van de paskamer. Deze maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam, waarna een exacte bepaling van de BH-maat wordt gegeven, nog nauwkeuriger dan het winkelteam voorheen persoonlijk uit kon voeren.

16032017_wvv_lincherie_castricum_17

Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de Marie Jo en PrimaDonna collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de winkel. Ook kun je foto’s maken met de spiegel, om verschillende BH’s met elkaar te vergelijken, en kan je Shape-ID opgeslagen worden voor toekomstige bezoeken. Met deze unieke paskamer-ervaring, het persoonlijk advies, gecombineerd met mooie en stijlvolle collecties zorgen we voor een waar verwenmomentje voor vrouwen.

as_venus_nb_3307112_bou-via-lincherie

In het kader van de feestelijke opening van deze gloednieuwe boetiek zijn er tal van acties gepland. Zo zullen Florine Duif, (co)founder van TheMompany.com en journaliste Tess Van Dalen op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus aanwezig zijn in de nieuwe boetiek om er hun ervaringen en tips met klanten te delen. Via het Instagram account van de dames zal meer informatie onthult worden.

florine_lincherie_marilyn_fb-6

Tijdens het weekend van 1 en 2 september deelt het streetmarketing team van Lincherie leuke goodies uit in de omgeving van de Beethovenstraat.

 

  1. lincherie.nl
Share on Facebook