Volg mij overal!
Lifestyle / 240817

Fresh! Kruidvat breidt het Pro Dynamics assortiment sportvoeding uit

Met Pro Dynamics speelt Kruidvat als één van de eerste health- en beautyketens in op een toenemende interesse in sportvoeding.¹ De eigen sportvoedingslijn biedt een overzichtelijke selectie van producten die gebruikt kunnen worden direct, na of rondom fysieke inspanning.  Kruidvat breidt het assortiment verder uit met drie sportproducten met eiwitten voor zowel het herstel, de ontwikkeling en het behoud van spierweefsel na het sporten. Daarnaast wordt het voedingssupplement BCAA 2:1:1 – een combinatie van de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine – hieraan toegevoegd. Deze producten zijn dan ook ideaal voor direct na of rondom fysieke inspanning.

Toegankelijk, kwaliteit & betaalbaar

Uit onderzoek van Kruidvat blijkt dat 88% van de ondervraagde klanten zichzelf gezond vindt. Daarnaast vormen een gevarieerde en evenwichtige voeding in combinatie met voldoende lichaamsbeweging voor veel van de ondervraagde klanten (resp. 95% en 96% van de ondervraagden) de basis van een gezonde levensstijl.² Aangezien eiwitten een belangrijke voedingstof zijn bij het sporten, is voldoende eiwitinname van belang. Het Kruidvat Pro Dynamics assortiment is een goede aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon en is dankzij de aantrekkelijke prijs voor een breed publiek bereikbaar. De eigen sportvoedingslijn van Kruidvat wordt uitgebreid met vier innovatieve producten voor sporters van verschillende niveaus: 100% Whey Isolate Vanilla, Protein Breakfast, Protein Pancake mix en het voedingssupplement BCAA 2:1:1. 

 

Kruidvat Pro Dynamics 100% Whey Isolate Vanilla

De 100% Whey Isolate Vanilla is een instant eiwit-shake met vanillesmaak. De eiwitten dragen bij aan het herstel, ontwikkeling en behoud van spierweefsel na een fysieke inspanning. Dit eiwitsupplement bestaat uit puur wei-eiwit, een eiwitsupplement met een hoogwaardige samenstelling.Neem deze shake direct na of rondom krachttraining en fitness, als aanvulling op het ontbijt of als eiwitrijk tussendoortje. Geschikt voor heavy sporters.  

pro-dynamics-isolate-whey

Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast

Begin de dag goed en verantwoord met de Protein Breakfast. Een instant shake met havermeel en havervlokken, rijk aan eiwitten, suikers en zoetstoffen met een sinaasappel-banaansmaak. Dit ontbijtproduct bestaat uit een combinatie van hoogwaardig eiwit met complexe koolhydraten uit haver. Perfect als kickstart van de dag, maar ook makkelijk voor onderweg om voor het sporten de dagelijkse eiwitinname op een lekkere en snelle manier te verhogen. Geschikt voor zowel regular als heavy sporters. 

pro-dynamics-protein-breakfast

 Kruidvat Pro Dynamics Protein Pancake mix

Ook de Protein Pancake mix is nieuw binnen het Pro Dynamics assortiment. Een lekkere manier om de dag goed en verantwoord te beginnen. Dit ontbijtproduct bestaat uit een combinatie van hoogwaardig eiwit en koolhydraten. Eiwitten dragen bij aan herstel, behoud en ontwikkeling van spierweefsel na fysieke inspanning. Beleggen is niet nodig. Een tip speciaal voor liefhebbers van sporten op een later moment: neem de pannenkoeken mee, ze zijn ook koud heel lekker! Geschikt voor zowel regular als heavy sporters. 

pro-dynamics-protein-pancakes

Kruidvat Pro Dynamics BCAA 2:1:1

BCAA 2:1:1 bevat essentiële aminozuren en is een voedings-supplement met framboossmaak uit het Kruidvat Pro Dynamics assortiment. BCAA – oftewel Branched Chain Amino Acids – is een vertakte keten aminozuren bestaande uit leucine, isoleucine en valine. De BCAA’s worden middels een natuurlijk productieproces gewonnen uit plantaardige bronnen en zijn suikervrij. 

pro-dynamics-bcaa

Verkrijgbaarheid & prijs

De nieuwste producten van Kruidvat Pro Dynamics zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via www.kruidvat.nl. 


Kruidvat Pro Dynamics Whey Isolate Vanilla€ 14,99 (670g)

Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast€ 8,99 (840g)

Kruidvat Pro Dynamics Protein Pancakes€ 2,49 (4x50g)

Kruidvat Pro Dynamics BCAA 2:1:1*€ 12,49 (400g)

*tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten

Pro Dynamics maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten, met een goede smaak en oplosbaarheid. 

Share on Facebook