Volg mij overal!
Lifestyle / 120817

Must have! Sterk Water

Sodawater en alcohol. Deze gouden combinatie vormt de basis voor de nieuwe mixdrank Sterkwater, die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij een geselecteerd aantal slijters en horecagelegenheden in Nederland. Met 25 calorieën per 100 ml is Sterkwater met afstand het mixdrankje met het minste aantal calorieën op de markt. Guilt-free drinken en dat voor de prijs van een biertje!

sw_visual

Alcohol is zo’n beetje de grootste vijand voor je dieet. Op een gemiddelde avond tik je al snel 550 calorieën aan bier of wijntjes achterover. Maar wat is de meest verantwoorde keuze, als je met een gerust hart een drankje wil bestellen? Vodka met spa-rood? Think again. Vanaf vandaag ga je voor Sterkwater!

Dieet-proof

Sterkwater bestaat uit licht bruisend sodawater en alcohol (4,5%). Het is de eenvoud die het subtiele drankje geniaal maakt; Sterkwater bevat namelijk géén suiker én is met slechts 69 kcal per flesje (275 ml) extreem caloriearm. Ter vergelijking; een glas vodka met spa-rood (200 ml) bevat ruim 86 kcal en is daarmee verstoten van de troon als ultiem uitgaansdrankje voor wie de calorieën telt.

sterkwater

Altijd lekker

Sterkwater is fris, met een licht zilte afdronk. De mixdrank is koud gedronken op z’n lekkerst en laat zich uiterst makkelijk combineren; de liefhebber kan zich uitleven met verse komkommer, munt, gember, basilicum, of een schijfje limoen.

Budget-proof

Maar Sterkwater is meer dan alleen lekker én dieet-proof. Voor een flesje betaal je in de kroeg slechts € 3,50 – vergelijkbaar met de prijs van een biertje! Je hoeft je dus nooit meer bezwaard te voelen als dat gulle drankrondje een gat in de portemonnee van je vrienden slaat.

Verkrijgbaarheid

Sterkwater is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Sterk Amsterdam en drankdozijn.nl. Ook wordt Sterkwater bij verschillende horecagelegenheden aangeboden, waaronder Hannekes Boom, Mojo Amsterdam en de Groene Vlinder. De verkoopprijs per flesje van 275 ml bedraagt
€ 3,50.

Share on Facebook