Volg mij overal!
Lifestyle / 290717

Save the date! La Suite Pride Amsterdam bij 5&33

Met de Gay Pride in zicht wordt Amsterdam helemaal omgetoverd tot de stad van de regenboogkleuren. Heb jij nog een gaatje vrij op vrijdagavond 4 augustus? 5&33 organiseert een speciale editie van het Friday Night concept La Suite: La Suite Pride Amsterdam. Met DJ May Day en DJ Sunny wordt het gegarandeerd een feestje!

Vanaf 18:00 uur wordt La Suite Pride Amsterdam afgetrapt door Ewout Colijn en kan er gedanst en gedronken worden tot 2 uur in de nacht met La Suite Soundsystem. Uiteraard worden er roze Cosmopolitans geserveerd en mogen de small bites niet ontbreken. Sparkle je nog niet genoeg? No worries! Vanaf 18:00 tot 20:00 uur kun je kosteloos glitters op je gezicht laten aanbrengen door de make-up artist. Niets is te gek dus kom gezellig in je meest fantastische outfit en party on!

La Suite concept

La Suite is het nieuwe vrijdagavond concept van 5&33 waar elke week een andere ambiance wordt gecreëerd, variërend van kleurrijke moderne kunst tot minimalistische visuals en lichten. Met Live Jazzy Hip-Hop, wicked vinyl en andere toffe DJ’s worden de avonden compleet gemaakt. Het concept combineert kunst, muziek, fashion, eten en drinken in een creatieve omgeving.

image001

Over art’otel amsterdam en 5&33

art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars.

Share on Facebook