Volg mij overal!
Fashion / 290717

Must have! WEEKDAY JEANS + CAPSULE LOVE COLLECTION AW17

Voor herfst/winter 2017 biedt Weekday Jeans nieuwe vintage wassingen, die de steeds groeinde denim collectie een worn-in look geeft. Geïnspireerd door de relaxte benadering van 90s denim, komen je favoriete Weekday modellen nu in verwassen zwarten en blauwen. De denim jacks verschijnen ook in de vintage look, maar ook in een lichte zandkleur. Nieuw dit seizoen is LINE, een recht en comfortabel unisex model dat er zowel oversized als passend, geweldig uit ziet. Op veler verzoek is ACE terug, een ared model met hoge taille.

wd_7102_weekday_jeans_05_crop

Bij de Jeans collectie verschijnt een kleine capsule collectie die uit 6 T-shirts en 5 hoodies bestaat. De kleurige collectie heeft een duidelijke boodschap: LOVE.

Mode heeft altijd gefungeert als een zeer persoonlijk middel om je te uiten. Dit seizoen, midden in een tijd van wereldwijde politieke verschuivingen en sociale onrust, geeft Weekday een positief signaal.
De Weekday Jeans collectie en de capsule collectie zijn verkrijgbaar vanaf 24 augustus.

wd_7102_weekday_jeans_22_crop wd_7102_weekday_jeans_26_crop wd_7102_weekday_jeans_15_crop wd_7102_weekday_jeans_14_crop wd_7102_weekday_jeans_12_crop wd_7102_weekday_jeans_18_crop

Share on Facebook