Volg mij overal!
Beauty / 220717

Must have! Summer beauty essentials

summer-essentials-beauty

Yes, it’s summertime! En deze musthaves geven je dé zomerlook van dit moment. Een leuke kleur op je nagels kan namelijk niet ontbreken. Een frisse mintkleur van Deborah Milano Pura bijvoorbeeld of durf je echt voor iets nieuws te gaan, dan is een vrolijke gele kleur van alessandro misschien meer iets voor jou! Van de nagels gaan we door naar de lippen. Als je wilt dat je lippen weer helemaal kissable zijn voor je summer love vergeet dan niet de Pure Color Love van Estée Lauder. Een hip kleurtje, verzorging en een long lasting finish, perfect voor de zwoele zomeravonden. Natuurlijk moet ook je huid verzorgd en beschermt worden deze zomer. Met de Valmont Restoring Perfection heb je alles in één, namelijk verzorging en SPF voor bescherming tegen de zon. Nadat je lippen en huid ready zijn, is het tijd om je haar te verzorging. Gebruik eerst de Bumble and bumble. Hairdresser’s Invisible Oil Conditioner voor optimale verzorging. Borstel daarna je haren met de nieuwe The Wet Brush in een zomerse watercolor print. Last but not least, parfum. Gebruik de Jo Malone London Star Magnolia of AERIN Bamboo Rose als finishing touch. Jij bent helemaal klaar voor de zomer! 

Share on Facebook