Volg mij overal!
Fashion / 220717

Fresh! De zomer is nog lang niet voorbij!

Zo nu en dan bereiken hoge tropische temperaturen ons land. Reden genoeg om aankomende week te blijven (zonne)stralen in de mooiste outfits van Garcia Jeans en KnowledgeCotton Apparel. Combineer je outfit met een stoer hybrid horloge van Skagen Connected of een prachtige zonnebril via Mister Spex. Voor ieder type een leuke outfit, mix en match er op los!

Over de hybrid horloges van Skagen Connected gesproken: het horloge heeft alle functies van een smartwatch, maar de looks van een prachtig, stoer horloge met een simplistische touch. Dit slimme horloge heeft heel wat handige functies, zoals onder meer een automatische tijd- en datumaanpassing, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm.

Wist je dat KnowledgeCotton Apparel niet alleen een heel tof fashionable kledingmerk is, maar ook nog eens duurzaam is? Het merk werkt o.a. met 100% biologisch katoen en maakt kleding van gerecycled plastic, dus door het dragen van de kleding ben je ook nog eens milieubewust bezig, ooh yes!

bastiaan-van-schaik-concept

Share on Facebook