Volg mij overal!
Fashion / 140717

Fresh! H&M kondigt nieuwe designersamenwerking aan met Erdem

erdemxhm
H&M heeft haar grote, jaarlijks terugkerende geheim bekendgemaakt: de nieuwe exclusieve designersamenwerking is met ERDEM, de in Londen gevestigde populaire designer die geliefd is bij zowel celebrities als fashion insiders. H&M is verheugd te kunnen melden dat de visionaire filmmaker Baz Luhrmann de collectie tot leven zal brengen aan de hand van een bijzonder verhaal. ERDEM x H&M is vanaf 2 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op hm.com.
Erdem heeft voor H&M een gloednieuwe collectie voor vrouwen ontworpen en voor de eerste keer ooit, een collectie voor mannen. Erdem gelooft in de kracht van schoonheid en laat zich voor elk item dat hij maakt inspireren door historische referenties en persoonlijke verhalen. Voor de ERDEM x H&M- collectie reflecteert en herinterpreteert hij designthema’s van enkele van zijn beroemdste collecties, waarbij hij prints en stoffen combineert met het verfijnde vakmanschap waar hij zo bekend mee is geworden.
“Het is geweldig om samen te werken met H&M en een heel nieuwe dimensie te geven aan mijn werk, compleet met een herencollectie die ik nooit eerder heb gemaakt. Het is ook een fantastische ervaring om met Baz Luhrmann te werken, een van de belangrijkste verhalenvertellers van onze tijd,” zegt Erdem.
“Voor mij is fashion meer dan kleding alleen. Het is een vorm van expressie – een kunstvorm die op zichzelf staat. Ik ben enthousiast om samen met Erdem en H&M het verhaal te vertellen van deze unieke collectie,” zegt Baz Luhrmann.
“Vanaf het moment dat we met Erdem spraken over de samenwerking, was ik geboeid door zijn visie. Voor ERDEM x H&M heeft hij een betoverende wereld neergezet vol schoonheid, verfijndheid en rijke details. Dit zijn speciale items die je voor altijd wilt dragen,” aldus Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur van H&M.

 

Share on Facebook