Volg mij overal!
Beauty / 160617

Must have! Prachtige lokken met ReGenesis by RevitaLash

 Met de zomer in aantocht wil je natuurlijk dat je lokken er prachtig uitzien! Met vol, gezond en glanzend haar maak je je look helemaal af. Niet in het bezit van een volle bos krullen? Dan is hier ReGenesis by RevitaLash® to the rescue! Met de ReGenesis Hair Enhancing System verbeter en versterk je het hoofdhaar. De drie producten van ReGenesis, het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim zijn ideaal voor breekbaar, broos en dunner wordend haar veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals stress en schade van stylingtools. De haarspray en –schuim zijn voorzien van het exclusieve en gepatenteerde BioPeptin Complex™. De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans. Haar krijgt meer volume en het oogt dikker, resultaat zijn mooi verzorgde, gezonde en gehydrateerde lokken. 

ReGenesis Micro-Targeting Spray – Hair Volume Enhancer

De Micro-Targeting Spray heeft een geavanceerde formule die het gepatenteerde BioPeptin Complex™ bevat. Gecombineerd met essentiële voedingsstoffen, versterkende peptiden en beschermende plantaardige extracten zorgen deze krachtige ingrediënten er onder andere voor dat het haar beschermd wordt tegen broosheid en haarbreuk. De unieke Revitasome™ technologie zorgt voor een betere opname van het BioPeptin Complex™.. De formule verbetert daarnaast de vochtbalans, textuur en glans van het haar, waardoor het er dikker en gezonder uitziet. Adviesverkoopprijs (60ml) €142,-.

regenesis-micro-targeting-spray

ReGenesis Fast-Absorbing Foam – Hair Volume Enhancer

De Fast-Absorbing Foam heeft dezelfde geavanceerde formule met het gepatenteerde BioPeptin Complex™. De Foam voor dagelijks gebruik verbetert de haartextuur en geeft het een gezonde, volumineuze en glanzende uitstraling zonder het haar te verzwaren.  Het haarschuim is ideaal voor last minute gebruik omdat het niet uitgespoeld hoeft te worden. Adviesverkoopprijs (190ml) €49,-.

regenesis-fast-absorbing-foam

ReGenesis Detox Hair & Scalp Masque – Rejuvenating Formula

 Het Detox Hair & Scalp masker is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. De verjongende formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt haar te hydrateren. Haar wordt sterker, is beter gehydrateerd, krijgt een prachtige glans en oogt voller en dikker. Adviesverkoopprijs (46ml) €142,-.

regenesis-detox-hair-masque
De haarproducten zijn verkrijgbaar bij de betere salons en online via www.revitalash.nl.


Share on Facebook