Volg mij overal!
Lifestyle / 160617

Fresh! Vaderdag shopping

Het is weer bijna Vaderdag! Tijd om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. Het blijft stiekem best moeilijk om een leuk cadeau uit te zoeken maar met deze items is succes gegarandeerd!
fathersday_1
Met de Tweezerman Groomingset heeft je vader namelijk alle scheer musthaves in één pakket. Ook ideaal voor op vakantie. Accessoires zijn natuurlijk nooit verkeerd dus verwen hem met een mooie Buddha to Buddha armband, een Fossil Q Hybrid horloge of een zonnebril uit het enorme aanbod van Mister Spex. Als je stiekem je vader een make-over wilt geven dan is een nieuwe outfit scoren misschien een beter idee. De gympen van Novesta zijn super comfortabel dus daar is iedere vader blij mee! Of geef een leuk shirt cadeau van Garcia Jeans. Is je vader een business man en vaak onderweg? Dan is een aktetas van Samsonite het perfecte cadeau, net als een Corkcicle. Dit houdt je drankje warm of juist koel in de zomer. Je kunt dit weekend ook genieten van genieten van heerlijk vers ijs door de nieuwe ijsmachine cadeau te geven van Villa Massa. Hier heb je zelf natuurlijk ook profijt van! 

Share on Facebook