Volg mij overal!
Lifestyle / 160617

Fresh! Haal de zon in huis met Prominent

Het is weer langer licht, de zomer is in volle gang en we mogen met z’n allen genieten van de zonnestralen. Dat brengt ook inspiratie voor het interieur met zich mee! Met de volgende tips van relaxstoelenspecialist Prominent haal je de zon in huis.

foto-1

Grote schoonmaak

Plan een grote schoonmaak. Haal de bezem door het huis en gooi de ramen lekker open. Haal de dikke dekens van de bank. Wol is heerlijk behaaglijk in de winter, maar vervang wollen items voor katoenen of linnen materialen voor een fris interieur. Kies voor zachte, frisse tinten en vervang je vloerkleed voor eentje in een vrolijk kleurtje.

Zomerse tinten

Vervang accessoires met donkere kleuren voor accessoires in lichte frisse tinten. Kies voor een zonnige kleur als accentkleur. Bijvoorbeeld een kleurrijke lamp, kaarsen, sierkussen of een kleurrijke relaxstoel. Ook glaswerk of servies in een zonnige tint zorgt voor een verfrissend geheel. Zorg er wel voor dat de accentkleur die je kiest bij de rest van je interieur past.

foto-2

Haal buiten naar binnen

Hoe leuk is het om de zomer letterlijk een beetje naar binnen te halen? Stop je favoriete planten in mooie bloempotten en haal de zomer écht in huis! Een prachtige bos bloemen doet het ook altijd goed als je je interieur in de zomersfeer wilt brengen. Kies voor vrolijke kleuren en varieer met groottes in het boeket. Leuke bijkomstigheid; je huis ruikt ook meteen naar de zomer.

Fris kleurtje op de wand

Wil je je huis echt een opfrisbeurt geven? Geef dan een muur een andere kleur. Je zult zien dat je woonkamer meteen een hele andere uitstraling krijgt. Vind je een muur verven te veel gedoe? Geef je muur een vrolijk behangetje of creëer een art wall. Een muur met prachtige foto’s, posters en teksten. Kies wat je leuk vindt of combineer en maak gebruik van vrolijke prints met frisse kleuren.

Kijk voor meer tips en inspiratie op www.prominent.nu.

foto-3

Share on Facebook