Volg mij overal!
Lifestyle / 270517

Fresh! Tasty aspergemenu bij 5&33

Ben jij ook zo dol op asperges? Then you’re in luck! Het aspergeseizoen is namelijk weer officieel van start gegaan en 5&33 heeft een heerlijk aspergemenu samengesteld om van te smullen. Vanaf nu t/m eind juni kun je genieten van zowel witte als groene asperges, uiteraard met een Italiaanse twist!

asperge3

Heb je het witte goud ooit weleens gecombineerd met risotto gegeten bijvoorbeeld? Of een ijsje van groene asperges? Chef Nadia Frisina heeft het menu zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is en je watertandend aan tafel gaat. De asperges zijn gecombineerd met elkaar te eten in een salade bijvoorbeeld, maar uiteraard kun je ook een gerecht bestellen waarin alleen de groene of de witte asperges zijn verwerkt.  Het gehele menu vind je hier. Reserveren kan via www.5and33.nl.

asperge2

Share on Facebook