Volg mij overal!
Fashion / 270517

Fresh! Buddha to Buddha 20 jaar

Het in 1997 opgerichte sieradenmerk Buddha to Buddha viert dit jaar haar twintigjarige jubileum en doet dit groots. Als kick off van deze mijlpaal lanceert het vooraanstaande sieradenlabel zowel een brand video als magazine. Met de lancering, gemaakt in samenwerking met VIRTUE, onderdeel van VICE media groep, laat Buddha to Buddha visueel zien waar zij voor staan: Embrace Life. 

buddha-to-buddha-embrace-life-3

Breathe Life

Liefde, ruzie, performances en vriend-schappen: een Buddha to Buddha sieraad is onderdeel en getuige van elk element in je leven. De nieuwe brand video van het sieradenlabel neemt je mee op ontdekking langs al die facetten: de ups en de downs, de ordinary en de extra-ordinary, en alle gebeurtenissen die je gaandeweg tegen komt waarin Buddha to Buddha je bij staat. Pure momenten, zoals de craft-manship waarmee een Buddha to Buddha sieraad tot stand komt, en rauw zoals de uitstraling van de producten. Een pro-minente rol in de video is weggelegd voor het iconische Buddha to Buddha slot van de armband.

“Centraal in de video staat de oerenergie in alle facetten van het leven: zuurstof, ademhalen. De dagelijkse handelingen die iedereen doet, die soms zo simpel lijkt, maar zo moeilijk kan zijn”, aldus Glenn Balak – Director Global Marketing & Design.

The Art of Contemplation and Celebration

Ook in het nieuwe magazine komt de Embrace Life brandvisie duidelijk naar voren, met de focus op de onderwerpen Contemplation en Celebration. Zo deelt Mr. Probz zijn visie over uitdagingen en successen in zijn leven en deelt Tiany Kiriloff, van de bekende modeblog Belmondo, haar Style Secrets. Ook worden er tools gedeeld voor dagelijkse mindfulness en ‘celebration’ momenten en geeft ‘long-time friend of the brand’ styliste Danie Bles haar ultieme accessoires stijltips. Yannick en de meiden van het succesvolle platform WELIKEBALI vertellen over hun summer-essentials en je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen bij één van de zilversmeden uit Bali waar Buddha to Buddha mee werkt. High-end mode shoots en een reportage met geheel alleen hand symbolen zorgen ervoor dat je dit magazine op je koffietafel moet hebben liggen.

buddha-to-buddha-embrace-life-1

Buddha to Buddha: Embrace Life

Buddha to Buddha is ontstaan in 1997 tijdens een meditatie vakantie in Azië. De oprichter ging in zijn zoektocht op zoek naar een diepere betekenis van zowel Contemplation en Celebration. Hij tekende een schets van een armband en liet een lokale zilversmid een sample maken. De eerste armband was geboren en kreeg de naam Batul. Door de jaren heen werd Buddha to Buddha bekend om zijn handgemaakte premium armbanden. De Buddha to Buddha sieraden collectie is de belichaming van dat diepere gevoel. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste zilversmeden uit de Aziatische-Pacifische regio.

*De Breathe Life video is online op de website van Buddha to Buddha beschikbaar

*Het nieuwe Buddha to Buddha magazine is online te bekijken en te vinden bij alle Buddha to Buddha verkooppunten.

 

Share on Facebook