Volg mij overal!
Beauty / 140517

Spuit! Jil Sander’s ‘Softly’

Het pure weldadige gevoel begint met het stimuleren van de zintuigen – dagelijkse momenten van luxe om zachtheid, balans en beauty te vinden. SOFTLY JIL SANDER is een sensorische uitnodiging om thuis te genieten van een spa-ritueel met drie verwenmomenten voor lichaam en geest, gedompeld met een kalmerende geur.

90747992.pdf

De SOFTLY JIL SANDER filosofie is als een sensorische holistische reis, gericht op moderne vrouwen die zichzelf willen verwennen met een dagelijks ritueel van zachtheid en comfort. De drie elementen van het ritueel – de verzachtende Shower Foam, de versmeltende Body Milk en de ontspannende Eau de Toilette – zijn vermengd met een unieke, kalmerende, poederachtige, frisse bloemengeur en de helende zachtheid van een zijde-extract dat elke dag opnieuw een innerlijke rust en innerlijke schoonheid naar boven brengt.

Een Ontspannende Geur

Deze geur, gecreëerd door parfumeur Nathalie Lorson, kalmeert zowel lichaam als geest met een stralende top, een puur hart en een muskachtige basis. Stralend maar toch subtiel bevat de topnoot stimulerend gember en verfijnd magnolia die versterkt worden door een teder katoenakkoord. In het hart heeft de geur een pure en vrouwelijke touch uitgedrukt door de poederachtige, frisse bloemennoten van jasmijn, oranjebloesem en heliotroop. De kalmerende basis is gewikkeld in een sensueel trio van musk, vanille en romig sandelhout. 

softly-jil-sander-eau-de-toilette-bath-products

Jil Sander Softly is vanaf mei 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën. 

Share on Facebook