Volg mij overal!
Lifestyle / 140517

Must see! The White Room 1 jaar

Het is precies een jaar geleden dat The White Room voor het eerst haar deuren opende in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De pure, eerlijke en zuivere cuisine van Arturo Dalhuisen en Jacob Jan Boerma heeft haar plekje weten te veroveren op de Amsterdamse culinaire markt.
twr-white-menu-citroen-aloe%cc%88-vera-jasmijn
Speciaal voor het 1-jarige bestaan heeft Arturo Dalhuisen een bijzonder ‘Pure White Anniversary Menu’ samengesteld. Het menu bestaat uit alleen pure, witte gerechten en zal beschikbaar blijven tot en met 10 juni.
twr-white-menu-kabeljauw-knolselderij-structuren-van-ui
Wit is alles en niets. Het is de kleur van illusies en simultaan de kleur van openheid. Tussen die uitersten tekenen Arutora Dalhuisen en Jacob Jan Boerma met zijn favoriete kleuren op een blank canvas.
twr-white-menu5565 twr-white-menu-langoustine-rabarber-yuzu twr-white-menu-lam-ijspegeltjes-knoflook-2
Share on Facebook