Volg mij overal!
Lifestyle / 140517

Fresh! Hudson’s Bay en chef-kok Ron Blaauw

Amsterdam krijgt er een nieuw en bijzonder restaurant bij: Nacarat. Dit najaar opent chef-kok Ron Blaauw een nieuwe culinaire hotspot. Het restaurant is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Blaauw en Hudson’s Bay. Onder een indrukwekkend koepelvormig dak op de 5e verdieping van het nieuwe pand aan het Rokin 49, ontvangt de bekende chef-kok vanaf het najaar van 2017 de gasten van het warenhuis voor zowel lunch als diner.

rokin-1

Hudson’s Bay opent nog dit jaar de deuren van haar eerste vestigingen in Nederland. Naast bekende en unieke merken in fashion, beauty & home, is ook food een belangrijk onderdeel van dit nieuwe retailconcept. Het winkelend publiek van Hudson’s Bay kan overdag terecht voor een bijzondere lunch en, uniek voor deze locatie, fine dining met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam in de avond, na sluiting van het warenhuis. Het nieuwe restaurant is dan bereikbaar via een andere ingang dan via het warenhuis.

Ron Blaauw over het restaurant:

‘’Binnen dit nieuwe restaurantconcept staat een rijke beleving hoog in het vaandel evenals toegankelijkheid en service. De gerechten zijn geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Als lunch serveren wij lichtere gerechten; een mooi glas wijn en oesters of Libanees brood met heerlijke humus. Bij het diner moet men denken aan fine dining in een Tel Aviv-achtige stijl. De naam Nacarat is geïnspireerd op de warme oranje kleur, zoals de ondergaande zon die te aanschouwen is door het glazen dak.”

Jacco van der Steen, Director Marketing en Inkoop Hudson’s Bay Nederland: “Hudson’s Bay wil Nederland kennis laten maken met een bijzondere en nieuwe winkelbeleving. Food is daarbij onmisbaar. Onze locatie op de bovenste etage van het Hudson’s Bay-pand in Amsterdam met rondom uitzicht over de binnenstad is uniek. Samen met Ron Blaauw willen we hier een bijzonder restaurant neerzetten, dat bijdraagt aan het eigen karakter en de beleving van ons Nederlandse Hudson’s Bay-concept.”

Hudson’s Bay is een samenwerking aangegaan met La Place voor de andere warenhuizen die in Nederland worden geopend.

Share on Facebook