Volg mij overal!
Fashion / 220417

Must have! Mi Moneda lanceert vintage lijn

Het innovatieve, luxe sieradenmerk Mi Moneda is opgericht in 2009 en heeft meer dan 1800 verkooppunten wereldwijd. Mi Moneda betekent “Mijn Munt” in het Spaans en verwijst naar het persoonlijke karakter van de sieraden. In total zijn er meer dan 350.000 stijlcombinaties mogelijk.

mimoneda_mmv-rin-soho-02-1

Bekijk de gehele collectie op: www.mi-moneda.com.

mimoneda_vintage-astoria-square-gold

Weet je nog, die bijzondere zegelringen en amuletten die je overgrootouders vroeger altijd droegen? De sieraden die van zichzelf al een verhaal lijken te vertellen? Well, they’re back!Mi Moneda brengt dit najaar een compleet nieuwe lijn uit: MM Vintage. Toen Mi Moneda in 2009 de eeuwenoude muntsieraden in een nieuw jasje stak werd het binnen no time een ware internationale hit. Nu, een aantal jaren later, komt designer en mede eigenaresse Michelle wederom met een vernieuwende concept. MM Vintage is geïnspireerd op sieraden ‘from back in the days’ met een verwisselbare feature.

mimoneda_mmv-rin-emp-01-2

De MM Vintage lijn bestaat uit prachtige oval en squared vormige zegelringen en minimalistische pendants. De zegels zijn eenvoudig te draaien door het unieke draaisysteem, waardoor ze aan twee zijden gedragen kunnen worden. De sieraden zijn voorzien van toepasselijke quotes zoals:‘You’re a gem’ en ‘Life is too short to wear boring jewelry’, maar daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke touch aan de sieraden te geven door er bijvoorbeeld initialen of je favoriete quote op te graveren! De MM Vintage zegelringen en pendants zijn de meest fashionable gifts van 2017 met een persoonlijke message dus dare to share!

mimoneda_vintage-astoria-oval-gold mimoneda_mmv-rin-len-02-3 mimoneda_vintage-astoria-square-rosegold

Share on Facebook