Volg mij overal!
Fashion / 150417

Must see! WolfWare Amsterdam

Een langverwachte wens gaat in vervulling. Na de lancering van het kleding en interieurmerk, en twee succesvolle Popup stores, opent WolfWare deze lente een vaste eigen boutique aan de Utrechtsestraat 24 in Amsterdam. WolfWare vond de perfecte plek in een van de laatste originele winkelstraten van Amsterdam, vol kleine onafhankelijke boetieks en speciaalzaken. Een inspirerende winkel vol originele kleding, accessoires, interieurproducten en cadeaus voor jezelf. Of een ander.

 1c6a5115-copy

De winkel verkoopt de volledige range van WolfWare, een collectie kledingstukken, interieur producten en accessoires die in series worden geproduceerd. Dwars door de seizoenen heen, ontwikkelt WolfWare compacte collecties en vult deze aan met limited editions en unica. De WolfWare collectie is het best te omschrijven als een eclectische remix, sophisticated en edgy, met oog voor detail en een vette knipoog.

1c6a5121-copy

Het interieur ligt in het verlengde van de WolfWare stijl – chique, maar vol grappige details. Wanneer je de winkel binnen stapt waan je je in een andere wereld: Een nostalgisch vintage collage, in een moderne remix met grafische elementen. Omlijst door poederig oudroze muren en een prachtige vloer met geometrische patronen, vind je inspirerende woon ideeën, cadeaus, accessoires en kleding. De winkel wordt constant aangevuld met unica en telkens vanuit een nieuw styling perspectief ingericht.

1c6a5126-copy 

WolfWare’s Barbara Dolk: “Met trots openen we de deuren van de WolfWare boutique. Wanneer je de winkel binnenkomt stap je in onze wereld – vol fijne kleding, prachtige niche parfums en originele cadeaus en hebbedingen. Na het succes van de pop-up stores zijn we in het geweldige pand in de Utrechtsestraat here to stay”. Naast kleding en het eigen merk WolfWare, biedt de winkel ook andere interessante merken, die een mooie aanvulling vormen op het eigen merk. Verkrijgbaar zijn onder andere het bijzondere emaillen serviesgoed van Bornn, luxe schrijfwaren van Slow Notebooks, de tijdschriften van Cabana Magazine, kleding, parfums van Coqui Coqui Perfumeria en geurkaarsen van Cire Trudon.

1c6a5117-copy

Over WolfWare

Drijvende krachten achter WolfWare zijn stylisten Gaby Hanrath, Odette Roosterman en Barbara Dolk, bekend om hun inspirerende mode en interieur produkties voor gerenommeerde titels en merken. De eerste WolfWare collectie werd in het voorjaar van 2016 gelanceerd: met een serie pop-up winkels in het centrum van Amsterdam won het merk aan bekendheid. Eerder stonden actrices Olivia Lonsdale en Chloé Leenheer model voor de WolfWare campagnes gefotografeerd door top fotografen Marc de Groot en Carmen Kemmink.

WolfWare Boutique

Utrechtsestraat 24

1017 VN Amsterdam

T. +31 20 420 8880

WolfWare.nl

Openingtijden di – zo: 10.00 – 18.00 uur.

Share on Facebook