Volg mij overal!
Fashion / 150417

Must see! Buddha to Buddha lanceert gloednieuw retail concept

web-buddha-to-buddha-corporate_zonder-watches-zwart

Op de parterre van het luxe warenhuis de Bijenkorf in Rotterdam lanceert Buddha to Buddha een gloednieuw premium retailconcept. De opening van de Buddha to Buddha shop in shop in de Bijenkorf Rotterdam markeert een nieuw hoofdstuk in het bestaan van het succesvolle sieradenlabel. Met het premium concept is het merk een andere weg in geslagen, waarmee ze de vernieuwde visie vertalen van het merk: Embrace Life, Celebrate en Contemplate.

buddha-to-buddha-de-bijenkorf-rotterdam-5
DETAILS
Op een oppervlakte van 38m2 presenteert Buddha to Buddha de nieuwste collectie van handgemaakte armbanden, kettingen en oorbellen. In luxe vitrines, gemaakt van duurzame  en hoogwaardige materialen,gecombineerd met helder glas waarin de sieraden goed zichtbaar zijn. Met een modulair systeem kan de inrichting van elke vitrine gecustomized worden naar de sieraden die er in gepresenteerd worden. Een touch table om daarop campagnes en moodboards te tonen die het Buddha to Buddha gevoel extra highlighten en benadrukken. Diepe en mysterieuze kleuren, duidelijke signing in een cleane omgeving zonder afleiding van wat belangrijk is: de Buddha to Buddha sieraden.

BUDDHA TO BUDDHA: EMBRACE LIFE
Buddha to Buddha is ontstaan in 1997 tijdens een meditatie vakantie in Azië. De oprichter ging in zijn zoektocht op zoek naar een diepere betekenis van zowel Contemplation en Celebration. Hij tekende een schets van een armband en liet een lokale zilversmid een sample maken. De eerste armband was geboren en kreeg de naam Batul. Door de jaren heen werd Buddha to Buddha bekend om zijn handgemaakte premium armbanden. De Buddha to Buddha sieraden collectie is de belichaming van dat diepere gevoel. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste zilversmeden uit de Aziatische- Pacifische regio.

CELEBRATION & CONTEMPLATION

Vandaag de dag is Buddha to Buddha meer dan alleen een sieradenlabel, het is een lifestyle waarin het leven omarmd wordt. Een lifestyle waarin de tegenstrijdigheden in het leven omarmd worden. Het verbindt en schijnt net als zilver en is rauw en warm net als leer. Solide doch organisch, Buddha to Buddha is puur in alle vormen. Geen mix en geen compromissen: 100% passie en trots.

WHERE

De Bijenkorf

Coolsingel 105 

3012 AG Rotterdam

HOURS

Maandag: 11.00 – 19.00

Dinsdag:10.00 – 19.00

Woensdag:10.00 – 19.00

Donderdag:10.00 – 19.00

Vrijdag:10.00 – 21.00

Zaterdag:09.30 – 19.00

Zondag:12.00 – 18.00

*de Buddha to Buddha shop-in-shop zal tot en met juni in de Bijenkorf aanwezig zijn

Share on Facebook