Volg mij overal!
Beauty / 150417

Fresh! Solligne wimper- en wenkbrauwverf

Binnen drie minuten perfecte long-lasting gekleurde wimpers en wenkbrauwen. Makkelijk aan te brengen en met een natuurlijke look. Dat is het eerste product uit de Solligne Beauty Solutions lijn: een instant colour wimper- en wenkbrauw verf. Zonder waterstofperoxide en gemakkelijk en veilig zelf thuis aan te brengen. Wakker worden met een sprekende

oogopslag en perfecte wenkbrauwen met een kleurecht resultaat wat twee tot drie weken blijft zitten.

solligne-groupshot

THE EXPERTS

Na tien jaar ervaring in de cosmeticabranche, en de tweede generatie binnen een cosmeticafamilie, nemen beauty experts Elise en Willem Leijtens het heft in eigen handen om hun liefde voor cosmetica te vertalen naar een eigen lijn met slimme beauty oplossingen. Inspelend op de laatste trends en innovaties brengt Solligne producten op de markt die tegemoet komen aan de wensen en behoeften van de hedendaagse vrouw. Key in de beauty producten lijn zijn innovatie, moderniteit en kwaliteit.

solligne_brownblack_front_1495-euro

INSTANT COLOUR

De Solligne long lasting wimper- en wenkbrauwverf is het eerste smart beauty product wat het merk op de mark brengt. Nooit meer uitlopende mascara in de regen, vakantiefotoʼs op het strand met wèl een sprekende oogopslag en een natural beauty zonder wimperextensions. Één product voor zowel je wimpers als je wenkbrauwen met een kleurecht resultaat binnen 3 minuten. De verf is gemakkelijk zelf thuis aan te brengen en blijft lang zitten. Beschikbaar in drie verschillende kleuren, voor elke type vrouw: bruin, bruin-zwart en zwart.

Daarnaast bevat het product geen schadelijke waterstofperoxide wat veel andere verfproducten, ondanks het feit dat het vanaf 2016 wettelijk verboden is in schoonheidssalons, wel

bevatten. Perfecte longlasting kleuring!

solligne_brown_front_1495-euro

Verkoopadviesprijs Solligne wimper- en wenkbrauwverf: € 14,95

Solligne is verkrijgbaar bij alle Douglas winkels in Nederland, ook online bij Douglas.nl, Wehkamp.nl en Bol.com. Tevens is het product ook verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en drogisterijen.

solligne_black_front_1495-euro

Share on Facebook