Volg mij overal!
Beauty / 240317

Smeer! Sally Hansen’s ‘Moisture Rehab’

Het is tijd voor een nagelinterventie! Een onberispelijke kleur begint immers bij gehydrateerde, gezonde nagels. Een hydraterende verzorging voor de nacht doet wonderen voor je huid en haar en vanaf nu kunnen je nagels en nagelriemen ook profiteren van deze herstellende resultaten.

sally-hansen-moisture-rehab-overnight-nail-serum

Sally Hansen introduceert Moisture RehabTM, ons eerste nachtserum voor de nagels die zowel hydraterende als rijk voedende extracten bevat voor een intense herstelbehandeling van de nagels en nagelriemen. De rijke formule – die je met een kwastje aanbrengt – bestaat uit een mix van zwarte orchidee, açai, algenextracten en vochtverzorgende bestanddelen die de zeer droge of verzwakte nagels en nagelriemen hydrateren en een jeugdige uitstraling geven. Het luchtige serum laat de nagels bijkomen en herstelt ze zodat je wakker wordt met sterkere, gevoede en gezond uitziende nagels en nagelriemen.

“Moisture RehabTM een fantastisch product om de nagels gedurende de nacht van hydratatie te voorzien en zodoende problemen als droge nagels en nagelriemen en een vochttekort effectief aan te pakken. Op die manier verbeter je ook je ́overall ́ manicure en ontstaat er een gelijkmatigere kleurverdeling van de nagellak. Het bevordert de flexibiliteit van de nagels om afbladderen te voorkomen én het eindresultaat zal altijd mooier worden,” aldus Madeline Poole, Sally Hansen Global Color Ambassador.

Advies: breng het serum aan op ongelakte vinger- en teennagels of over de manicure heen en masseer het zachtjes in.

Sally Hansen Moisture RehabTM Overnight Nail Serum adviesverkooppprijs € 9,99, is vanaf april 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.

Share on Facebook