Volg mij overal!
Beauty / 190317

Spuit! Jil Sander’s ‘Sun Men Sport’

Sinds 2002 verbindt JIL SANDER de woorden vrijheid, positiviteit en casual elegantie met een iconische geur, SUN MEN, die de huid omhult met warmte, de zintuigen verwent en zorgt voor een zonnig humeur.

In 2017 voegt JIL SANDER hieraan een spannende nieuwe dimensie met atletische energie toe die vertaald wordt in SUN MEN SPORT.

jil-sander-sun-men-sport-bottle-packaging

Van GEUR…

Vitaliteit. Frisheid. Moderne mannelijkheid. SUN MEN SPORT, een creatie van Olivier PESCHEUX van GIVAUDAN, is een op- vallende hout-, citrus- en kruidencompositie waar bergamot in de top dynamisch fuseert met gember en kardemom. Het florale hart van viooltjesblad en cyclaam roept een eigentijdse visie van man- nelijkheid op en ‘dries down’ tot een sensuele basis van musk, cashmeran en akigalahout.

… naar STIJL

Voor SUN MEN SPORT is de direct herkenbaar hoekige glazen flacon opnieuw geïnter- preteerd in doorschijnend rood en gecomplementeerd met een glanzende witte dop en dito belettering. Met de voor JIL SANDER typerende casual elegantie wordt het actieve thema op de verpakking vertaald in een op sportkleding geïnspireerd grijs mergel-patroon die versterkt wordt door het krachtige rode logo. De zon is hierbij tegelijk een bron van energie en een bron van inspiratie – in het beeld reikt de JIL SANDER-man naar de zon, waarbij zijn lichaam zich grafisch aftekent tegen de lucht.

jil-sander-sun-men-sport-bottle

JIL SANDER SUN MEN SPORT is vanaf eind maart 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Share on Facebook