Volg mij overal!
Fashion / 110317

Must see! Good shoes take you good places

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe schoenen garderobe. Bekijk hier de laatste schoenentrends van Keds, Maruti, Novesta en WENZ. 

shoenmailing

Keds, het iconische schoenenmerk, lanceert twee nieuwe collecties geïnspireerd op Amerikaanse Sportswear gecombineerd met de comfortabele elementen van het iconische Champion model. Deze nieuwe collectie zorgt voor een frisse kijk op het klassieke en vrouwelijke aspect waar het merk bekend om staat.

Ook zien we dit seizoen veel pastelkleuren. Zachte tinten en een minimalistische vibe geven een knipoog naar de moderne simpliciteit in de Amerikaanse sportmode. Deze frisse pastel collectie past zowel bij een monochromatische of bold look, beiden geschikt voor het ultieme lente gevoel!

Maruti staat voor schoenen met een clean design en bijzondere materialen. Ieder seizoen brengt het merk variaties op de tijdloze Maruti klassieker – de Gimlet – én ontwikkelt innoverende silhouetten die naadloos aansluiten bij het huidige modebeeld.  Maruti lanceert met trots het ‘towel-materiaal’, een met laser bewerkt suède dat doet denken aan een zachte handdoek. Towel vormt het hoofdthema binnen de collectie en siert verschillende silhouetten; van casual veterschoenen en sneakers tot sophisticated loafers, summer boots én wedges in een kleurpallet van blush, wit en pastelgroen.  

Het verhaal van Novesta gaat terug tot 1939. De beroemde schoenmaker Jan Antonin Bata opende zijn nieuwe fabriek in een klein stadje in het midden van Slowakije. Novesta schoenen worden nog steeds gemaakt volgens dit beproefd concept: Handgemaakt met natuurlijke materialen op dezelfde machines waarmee de oude meester zelf werkte. Bij Novesta worden geen chemicaliën of lijm gebruikt. In plaats daarvan wordt de rubberen zool op het canvas gevulkaniseerd middels een hoge druk machine. Om vervolgens met de hand te worden afgewerkt.

Wenz richt zich voornamelijk op één doel: de modewensen van zelfbewuste vrouwen zodanig vervullen, zodat zij er op hun best uitzien. De doelgroep wordt hierbij goed in de gaten gehouden, de vrouw die midden in het leven staat en er graag goed uit wil zien. Zij wil zich comfortabel voelen in de mode die zij draagt. De afgebeelde sandaaltjes van echt leer hebben een modieuze gevlochten look. De leren binnenzool zorgt voor veel draagcomfort.

Share on Facebook