Volg mij overal!
Lifestyle / 110317

Fresh! Feel the beat of the world with Soundbox

Kijk jij ook al uit naar de zomer en kun je niet wachten om met vakantie te gaan? Het enige wat je nog nodig hebt is de allernieuwste collectie koffers van American Tourister! De nieuwe Soundbox collectie biedt naast het unieke design, dat tegelijkertijd minimalistisch en verfijnd is, een variatie aan speciale functies om je vakantie nog legendarischer te  maken. Deze polypropylene koffers kunnen namelijk uitgebreid worden zodat je genoeg ruimte hebt om je herinneringen en souvenirs mee naar huis te nemen.   

soundbox_summer-blue-and-lightning-pink-foto-1_1

Het plezier begint al bij het inpakken van je Soundbox koffer: er is ruimte voor alles en je bent verzekerd van de veiligheid van je spullen door het geïntegreerde TSA-slot en de inpakriemen aan de boven- en onderkant van het compartiment. De concentrische cirkels zorgen voor een dynamisch en funky effect, terwijl de fijne matte structuur weerstand biedt en beschermt tegen krassen.

american-tourister-soundbox-lightening-pink-voorkant-foto-2 american-tourister-soundbox-lightening-pink-interieur-foto-3

Neem één van deze hippe koffers mee naar jouw favoriete bestemming en be perfectly on trend! Geniet van de beat met de Soundbox koffer in één van de zes schitterende kleuren: Pure White, Summer Blue, Lightening Pink, Midnight Navy, Bass Black en Tropical Lime. Geen twijfel over mogelijk dat jouw Soundbox koffer de eye-catcher is op de bagageband of op een andere plek van je reis!

De koffers zijn vanaf maart 2017 verkrijgbaar bij alle American Tourister verkooppunten en via www.americantourister.nl. Adviesverkoopprijs vanaf € 119,-.

Share on Facebook