Volg mij overal!
Lifestyle / 220217

Must have! Overheerlijke Crunchers van Australian

Australian staat natuurlijk bekend om haar voortreffelijke chocolade en heerlijke koffie, maar zijn jullie al bekend met de Australian Cruncher? Een traktatie met een lekkere bite voor de echte koffie en chocolade lover. 

Speciaal voor de lekkere trek heeft Australian Homemade deze snack ontwikkeld die het beste van twee succesvolle producten samenbrengt. Voor de Australian Cruncher zijn de beste Arabica bonen geselecteerd en subtiel gebrand om vervolgens omhuld te worden met  een overheerlijk laagje Belgische chocolade. 

hr_australian-homemade_crunchers_coffee_bean_dark_200gr_-euro-495

Intens Genieten

Voor liefhebbers van pure en krachtige smaken heeft Australian de Cruncher Coffee Bean Dark ontwikkeld. De koffieboon, omhuld met pure chocolade, heeft een pittig karakter en zorgt voor een intense smaakbeleving.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

Milde Verleiding

De melkchocolade die om deze Cruncher Coffee Bean Milk Cocoa zit, geeft een verzachtend tegenwicht aan de vurige  smaak van de Arabica koffieboon. De knapperige laag chocolade is voorzien van een dun laagje cacao poeder.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

Fluweel Zacht

De Cruncher Coffee Bean Milk Snow is nog zachter van smaak dan zijn cruncher broertjes doordat de melkchocolade rondom de koffieboon bedekt is met een fijne laag poedersuiker. Een extra laagje, voor extra verwennerij.
Verkrijgbaarheid: 200 gram | € 4,95

hr_australian-homemade_crunchers_coffee_bean_milk_cocoa_200gr_euro-495

Iets anders bij de koffie?

Een krokant laagje chocolade is natuurlijk niet alleen lekker in combinatie met een koffieboon. Ook noten en gedroogd fruit omhuld met chocolade zijn een verwennerij voor ieder koffie of thee moment. De Crunchers van Australian zijn daarom ook met de volgende vullingen verkrijgbaar: amandelen, hazelnoten, pecannoten, macadamianoten en gevriesdroogde frambozen. Daarnaast zijn de Crunchers omhuld met melkchocolade of pure chocolade en diverse coatings zoals: kaneel, poedersuiker, cacaopoeder of cappuccino.

hr_australian-homemade_crunchers_coffee_bean_milk_snow_200gr_euro-495

Verkrijgbaarheid

De Crunchers van Australian zijn verkrijgbaar via www.australianhomemade.com.
De prijzen variëren van € 4,95 tot € 5,95 per verpakking van 200 gram. 

Share on Facebook