Volg mij overal!
Beauty / 180217

Must have! Valmont Prime Renewing Pack exclusive edition

Het populaire cellulaire anti-stress masker van Valmont is vanaf de introductie in 1984 een groot succes en wereldwijd wordt elke tien minuten een product verkocht. Speciaal voor alle beauty-masker-liefhebbers komt dit IT-masker in een exclusive edition voor nog meer glans. Chic in goud en wit, majestueus door het grotere formaat en krachtig door de exclusieve formule!

sfeerbeeld-valmont-prime-renewing-pack-exclusive-edition-euro-332-125ml

Beauty secret

Het Valmont Prime Renewing Pack is meer dan alleen een ontspannend verzorgingsmasker met langdurige antirimpel werking. De exclusieve anti-ageing ingrediënten 3-voudig DNA (stimuleert de essentiële functies van de huid), RNA liposoom (herstellend effect op beschadigde cellen) en de Peptiden+ cocktail (combineert antirimpel peptiden met ginseng extract om de microcirculatie te stimuleren) maken ingedutte cellen wakker, waardoor de huid weer tot leven komt. RNA liposoom en de Peptiden+ cocktail zijn actief in de lederhuid, terwijl ze tevens een boost geven aan de microcirculatie. Kortom, een anti-stress masker met een zeer fijne, niet vettige crème textuur, die de huid ontspant en gladstrijkt waardoor de natuurlijke schoonheid verschijnt!

Beauty legende

Het iconische Prime Renewing Pack is in het bijzonder een formule volgens de efficiëntie van Valmont en een product dat decennialang direct zichtbare en tevens langdurige resultaten laat zien. Het briljante masker kan voor een snel schoonheidseffect worden gebruikt, maar ook als dagelijkse verzorging voor zowel een direct herstel van de balans van de huid, als voor een doeltreffende regulerende verzorging. Hierdoor is efficiëntie uitgegroeid tot iets legendarisch, waarbij alle tekenen van vermoeidheid in recordtijd verdwijnen als sneeuw voor de zon. Speciaal voor alle loyale fans van dit “Happy Mask” wordt het product in een exclusive edition uitgebracht: in wit en goud, gegraveerd met het karakteristieke monogram van het merk Valmont. Een uitzonderlijke uitvoering voor een unieke inhoudsgrootte, 125ml in plaats van 50ml voor nog meer glans! 

Valmont Prime Renewing Pack exclusive edition€ 332,-  (125ml)

www.evalmont.com 

Share on Facebook