Volg mij overal!
Fashion / 180217

Must Have! Icons for icons

Creatieven en invloedrijke personen vormen de inspiratiebron voor  de spring summer collectie Garcia Jeans.

De spring summer 2017 collecties van Garcia Jeans voor dames, heren en kids staan voor creativiteit in een digitaal tijdperk. De designers hebben zich laten inspireren door personen als Keith Haring, PewDiePie, Diana Vreeland, Frida Kahlo en Emma Watson. Allen met een eigen karakter en verhaal. De collecties laten zich omschrijven als stoer, comfortabel en dat alles met de kenmerkende denim touch. In een tijdperk van nieuwe media, waar echt iedereen binnen een dag uit kan groeien tot icoon,  maar even snel weer kan vervagen, focust Garcia Jeans zich voor haar spring summer collectie op  personen die in creatieve zin een blijvende handdruk achterlaten en daarom zeker geen one day fly zijn. 

ftp_500_jpg-spring-summer-2017-adults-01 ftp_500_jpg-spring-summer-2017-adults-06 ftp_500_jpg-spring-summer-2017-adults-07 ftp_500_jpg-spring-summer-2017-adults-13

Bekijk hier de nieuwste collectie van Garcia Jeans hier: www.garciajeans.com   

#GarciaJeans

Share on Facebook