Volg mij overal!
Beauty / 140117

Spuit! Bottega Veneta Pour Homme Parfum

Bottega Veneta Pour Homme, de vier jaar geleden geïntroduceerde mannelijke signatuurgeur van het huis, biedt een gedistingeerde visie op de mannelijkheid, een combinatie van sensualiteit en subtiel intellect. Creatief directeur Tomas Maier stelde zich een reis door de Dolomieten voor in de regio Veneto in Noord- Italië, waar een zachte bries vol geurend hooi, dennenappels en -naalden, afkomstig uit de nabijgelegen bossen door de wijd geopende ramen van een rustiek huis binnenstroomt.

bottega-veneta-pour-homme-parfum-eau-de-parfum

Met haar eerste Pour Homme eau de parfum introduceert Bottega Veneta een krachtige visie. We bevinden ons opnieuw in de Dolomieten waar de hoofdpersoon van dit verhaal urenlang heeft rondgetrokken door de koele, frisse bergen. Als hij uitrust, gaat hij op oude lederen kussens liggen, en deze rijke geur vermengt zich met de frisse geur van de cederbladeren van buiten die nog aan zijn huid kleven. Het samenvloeien van deze sensuele aroma’s creëert een verfijnde intensiteit en markeert de evolutie van de signatuurgeur tot een rijkere variant die lang aanwezig blijft.

DE INTRODUCTIE VAN BOTTEGA VENETA POUR HOMME PARFUM

Bottega Veneta Pour Homme Parfum is een fascinerende melange van unieke hoogwaardige bestanddelen. De geur opent met zeer geconcentreerde houtige en kruidige noten van cederbladeren en royaal kardemom, in de kern geïntensiveerd en versterkt met piment en dennenhars. Een sensueel lederakkoord vermengd met tonkaboon maakt dit masculiene meesterwerk af. Pour Homme Parfum, opnieuw een samenwerking van Tomas Maier en de parfumeurs Daniela Anfrier en Antoine Maisondieu, is een uiting van kracht en mannelijkheid, die de waarden van de signatuurgeur versterkt.

ICONISCH VAKMANSCHAP

De Bottega Veneta Pour Homme Parfum flacon en verpakking houden de principes van het huis hoog met uitnemend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en de hoogste kwaliteit materialen, zoals het iconische ‘intrecciato’ vlecht- en het schroefmotief dat zo kenmerkend is voor de hele Pour Homme-geurlijn. De flacon is ambachtelijk gevormd uit Muranoglas; het kleurenpalet volgt de verhaallijn van de signatuurgeur, en krijgt een diepere, rokerige identiteit die transformeert van zilvergrijs naar matzwart en goud. De geur is verkrijgbaar in twee formaten, 50 en 90 ml.

bottega-veneta-pour-homme-parfum-eau-de-parfum-90ml-50ml

BOTTEGA VENETA POUR HOMME PARFUM

Eau de Parfum 50 ml € 80* Eau de Parfum 90 ml € 115,56* *adviesverkoopprijs

Bottega Veneta Pour Homme Parfum Eau de Parfum is vanaf eind januari 2017 bij de geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Share on Facebook