Volg mij overal!
Beauty / 140117

Smeer! Kruidvat’s ‘Moments of me’

In de snelle wereld van vandaag is het key om af en toe te ontspannen en helemaal een moment voor jezelf te hebben. Met de productlijn Moments of Me van Kruidvat zijn deze moments perfect thuis te creëren. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met  luxe bad- en doucheproducten op basis van essentiële oliën. Heb jij balans, ontspanning of energie nodig? Elk geurthema zorgt ervoor dat jij in die mood komt.

471256-03_moods_visual_total_20161129

De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren; zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout -voor een zachte huid in een handomdraai-, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt rijkelijk gevoed door alle heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten.

Absolute harmonie 
Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd. Met deze producten ben jij de hele dag in control.

Ultieme ontspanning 
Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de tweede geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus. Even heerlijk uitrusten is een piece of cake met deze producten. Zen is voortaan jouw nieuwe toverwoord. 

Pure frisheid 
Instant energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende en heerlijke eucalyptusgeur. Even het perfecte moment voor jezelf met essentiële oliën, waarna jij de hele dag vol energie zit. Dát is wat deze Moments of Me lijn met je doet. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit. 

471256-03_moods_visual_total_background_20161129

Verkrijgbaarheid en prijs 
De nieuwe producten zijn dankzij de aromatische geuren, essentiële oliën en texturen van hoge kwaliteit. Ze zijn vanaf december exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels en online via www.kruidvat.nl. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk  en variëren van € 1,89 – € 2,99.

Douchegel: €1,99
Zoutscrub: €2,49
Badolie: €2,99
Badbruisbal: €1,89
Badzout: €1,99


Over Kruidvat 
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten

Share on Facebook