Volg mij overal!
Fashion / 140117

Must see! Casual Friday: Scandinavian coolness & sleek style

Je hebt vast weleens van het fenomeen Casual Friday gehoord, oftewel de Amerikaanse vrijdag op het werk waarop je in je vrijetijdskleding naar kantoor mag komen. Daar verwijst het merk Casual Friday dan ook naar, en logischerwijs is de kleding van het label eigenzinnig. 

casual-friday-campaign

Het Deense mannenkledingmerk maakt kledingstukken met een klassieke look, maar dan wél met een eigenwijze twist. De mannen die Casual Friday voor ogen heeft als doelgroep zijn autonoom, maar ook teamplayers, en cultureel onderlegd. 

casual-friday-campaign-3

Voor variaties op modeklassiekers kun je bij het modemerk Casual Friday terecht. Een blazer van topkwaliteit met een snit die helemaal van nu is, combineert moeiteloos met die glad-gebreide Casual Friday coltrui in een subtiele grijstint. Een outfit van Casual Friday tover je op de vrijdagmiddagborrel zo om, door simpelweg je jasje uit te trekken en je mouwen op te rollen. https://www.casual-friday.eu/ 

casual-friday-campaign-2

Share on Facebook