Volg mij overal!
Fashion / 140117

Must have! DiamondsByMe

DiamondsByMe is het Nederlandse online platform waar je je eigen persoonlijke sieraad kunt samenstellen, het platform creëert in samenwerking met de klant one of a kind sieraden in natuurlijk goud, zilver en witgoud en is gespecialiseerd in het maken van unieke eigen ontwerpen.

unspecified

Tijdens het ontwerpproces werkt DiamondsByMe met goudsmeden die de traditionele ambacht naadloos combineren met de nieuwste technieken in het goudsmid vak. DiamondsByMe is gecertificeerd voor het gebruik van edelmetalen die op een eerlijke manier gewonnen worden.

unspecified-1
DiamondsByMe maakt gebruik van een innovatieve 3D printer
bij het vervaardigen van sieraden. Hierdoor heeft de consument de mogelijkheid voor 10 euro de zelfontworpen of samengestelde ring in een 3D model te bestellen. Niets is fijner dan je zelfontworpen sieraad 1-op-1 te kunnen passen voordat deze definitief aangeschaft wordt. DiamondsByMe geeft met het platform toegang tot de meest persoonlijke sieraden van de hoogste kwaliteit en voor zeer scherpe prijzen.

unspecified-2 

De exclusieve DiamondsByMe lijn is uniek en varieert van klassieke items tot meer eigentijdse ontwerpen. Naast ringen biedt de collectie hangers, manchetknopen, oorbellen en armbanden.De klant ontvangt bij elke diamant vanaf 0.30 karaat een diamant certificaat. Daarnaast kan DiamondsByMe door middel van hergebruik van materialen bijvoorbeeld een oude ring met diamant die niet meer wordt gedragen een nieuw leven geven. Hierdoor wordt de emotionele waarde behouden en leeft de herinnering voort.

unspecified-3

DiamondsByMe draagt zorg voor gratis verzending binnen Nederland.

Voor meer informatie ga naar: www.diamondsbyme.nl

Share on Facebook