Volg mij overal!
Beauty / 181216

Must have! Tom Ford’s ‘Lips & Boys’

“Ik hou ervan om een vrouw in een herenpak te zien. Waarom zou je een lipstick dan niet naar een man vernoemen?”

Tom Ford

TOM FORD presenteert Lips & Boys, de derde release van de originele lip color collectie, vernoemd naar de mannen die hij bewonderenswaardig en inspirerend vindt. De 50-delige lipstick collectie brengt 25 nieuwe boys uit, tevens voor de eerste keer bevat deze collectie ook 10 moderne matte finishes. 

50799_t31h_87_aaron_os_a_v1

Van genuanceerde nudes zoals Bradley en Alexander tot het stoutmoedige rood van Nicholas en Dominic, iedere tint versterkt de individualiteit van de vrouw terwijl het een onverzadigbaar verlangen aanspoort dat aansluit bij haar stemming. Een mix van rijke, speciaal behandelde pigmenten leveren een pure kleur in drie “ultra-kissable finishes”: mat, crème en metallic.  

Individueel verpakt in een glanzend omhulsel dat perfect in je clutch past. De miniatuur lipsticks zijn verkrijgbaar in een exclusieve 50-delige verzamel set, in een zwart gelakte Tom Ford doos, of in een aanpasbare driedelige houder.

50799_t4yl_07_dylan_os_a_v1 50799_t4yl_06_cristiano_os_a_v1

Share on Facebook